Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Колико сам схватио из Шапићеве изјаве, ипак се иде на приземну грађевину? И то пола зграде за градску управу. Шта је на крају са оних фамозних 700 запослених у БАС-у? Раде од куће..
Колико сам схватио из Шапићеве изјаве, ипак се иде на приземну грађевину? И то пола зграде за градску управу. Шта је на крају са оних фамозних 700 запослених у БАС-у? Раде од куће..
Ja nisam video druge rendere i projekat osim onog sa jednim spratom. Mislim da je on mislio da će prizemlje pripadati BAS-u i gradskoj upravi a gore nešto drugo, verovatno kancelarije.
Ja nisam video druge rendere i projekat osim onog sa jednim spratom. Mislim da je on mislio da će prizemlje pripadati BAS-u i gradskoj upravi a gore nešto drugo, verovatno kancelarije.
Ima i povučeni drugi sprat, Su+Pr+1+Ps je u dozvoli. Pritom i ovo prizemlje je veći deo centralni hol koji je visine dva sprata, dok su okolo po obodu zgrade spratne ploče standardne visine.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.