Šta je novo?

Autobuska Stanica BAS

1000048454.jpg

Džabe, ako se autobus napuni na BASu onda preskače Autokomandu i ostale te stanice. Takva je praksa barem u Niš Ekspresu.

Возом до Ниша скоро 7 сати за 1500 не звучи као лоша идеја. Бар се возим донекле као човек и увек имам место.

Не исплати се јер се путовање од пола сата претвара у 3 до 4 сата, за толико се стиже аутобусом.

Manje. Imaš bezbednosnu kontrolu samo, postoji poseban izlaz za taj jedan domaći let, leti se pola sata, tamo nemaš nikakvu kontrolu.

A редовно кашњење летова? Свакако преко 5000 јесте много за авион до Ниша. Ићи ћу возом 7 сати до Ниша за 1500.

И ја сам нормалан човек али 6400 да дајем наспрам 1500 нећу.
Ne hrani trolla. "Normalni ljudi plaćaju 4 puta skuplje", ne želim da se ni meni nikome bliskom desi ta vrsta normalnosti. Ja sam porodičan čovek sa malom decom, i ne postoji bolji prevoz od voza za taj slučaj. Dete može da se ispovraća i na svega 30 minuta vožnje kolima ili autobusom, ako autobus nije gradskog tipa, i ako neka baba naredi da se svi prozori u autobusu pozatvaraju. Kod kola, ako su ležeći policajci i oštre krivine ni otvoren prozor ne pomaže. I ja sam bio takav u tom uzrastu.

Ima nas raznih. Ima i onih koji sednu u avion kako bi na sve i svakoga gledali sa visine, a na rastojanju manjem od 400km u uslovima postojanja kopnenih veza ( ne ostrvo, ne blatnjava tajga i tundra bez letnjih puteva).

Vrh