Може али да ме не цензуришеш јер то волиш да радиш.Vratimo se temi
Мислим да ће приграду значити и веза са НБГ где је данас већина послова у Бг.Mladenovacke buseve prebacuju na NBG od 29.09.dok se ne zavrsi stanica Jug.Do tada ostaje stanica Autokomanda ka Bg i ka Mld. Stanica Jug je izmedju Dusanovca i Autokomande? Ako je tu smestena, pitam se kuda ce narod sibati da bi se nakacio za dalja presedanja po gradu?
Jel ovo Setra 500? Ozbiljna mašina.
Između ostalog.која Сетра па није озбиљна машина?
Jel ovo Setra 500? Ozbiljna mašina.
Pravo pitanje je gde će da staju ovi što čekaju nekoga a neće da plate parkingGde ovde uopšte putnik ulazi?
Na kolovozu ulica sa sva 4 upaljena, kao što se inače i radi svuda u svetu.Pravo pitanje je gde će da staju ovi što čekaju nekoga a neće da plate parking
da li je moguce da je jedan deo perona bez ikakve nadstresnice? prigradski peroni desno na ulazu sa snimka? stoje konkrukcije,kao da je zavrseno? ja ne verujem...
Kad smo mogli po BNV ulicama sa sva 4 "Žmigavca", što ne bi i na NBG.Pravo pitanje je gde će da staju ovi što čekaju nekoga a neće da plate parking
Tu je ako se ne varam plan da nadstrešnica bude zakačena na staničnu zgradu koja ne postoji jelteda li je moguce da je jedan deo perona bez ikakve nadstresnice? prigradski peroni desno na ulazu sa snimka? stoje konkrukcije,kao da je zavrseno? ja ne verujem...
Pravo pitanje je gde će da staju ovi što čekaju nekoga a neće da plate parking
Nisan to znao. Bio sam ubeđen da se plaća redovno od starta.има испод железничке станице краткорочно паркирање