Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 337 94,9%
  • BMC

Glasovi: 18 5,1%

• Ukupno glasača
    355
Šta god mislio o reklamama koje se kače spolja na autobusima, ne mogu da im oprostim što su počeli i kladionice da reklamiraju. :violina:
Kao da sam znao će se to desiti, a nisam pisao da ne bih davao ideje.
Na pojedinim solarisima, a ne mogu se baš setiti da li i na jednom higeru sam to isto video pre par dana.
Zagađenost sa marketingom na sportskim tv kanalima je preterivanje, sad mi preselo što se i na vozilima "oni" reklamiraju.

Šta god mislio o reklamama koje se kače spolja na autobusima, ne mogu da im oprostim što su počeli i kladionice da reklamiraju. :violina:
Na pojedinim solarisima, a ne mogu se baš setiti da li i na jednom higeru sam to isto video pre par dana.
Zagađenost sa marketingom na sportskim tv kanalima je preterivanje, sad mi preselo što se i na vozilima "oni" reklamiraju.​
Kamo sreće da su samo sportski kanali.​

Zagađenost sa marketingom na sportskim tv kanalima je preterivanje, sad mi preselo što se i na vozilima "oni" reklamiraju.
Počeli su i u emisijama. Pre neki dan gledam na Areni najavu neke utakmice u Evroligi i krene lik ladno da priča o nekoj novoj igri u kladionici. U fazonu, ne zaboravite da sad možete da igrate na plus, minus, ne znam ni ja šta. Momentalno sam ugasio tv.

Koliko god smarale reklame, jer su sve reklame zagađenje, bolje i ovo sada nego kako je nekad bilo
t4Jk9kpTURBXy80NzFlMTdhZDQ5OWY4MjQ5NTg5Yjg3ZjEyZDkxMDE0Ni5qcGeRkwLNAcIA3gACoTAFoTEC

Ik-112 LE GB 3206, upravo na 31
E sad smo zaista otišli u ćorsokak. Kako nemaju zglobni autobus? A da, 41A. Dobro onda. Zanimljivo, nema šta.

Koliko god smarale reklame, jer su sve reklame zagađenje, bolje i ovo sada nego kako je nekad bilo
Dobar argument. Slažem se da je sad bolje, nego da pokrivaju reklame i prozore.
Ali samo sam napisao da mi smeta što se moraju i "kladionice" reklamirati i lepiti na vozilima javnog prevoza.
Ostale vrste reklama mi ne prave problem.

Ali samo sam napisao da mi smeta što se moraju i "kladionice" reklamirati i lepiti na vozilima javnog prevoza.
Ostale vrste reklama mi ne prave problem.​
Trebalo bi ih (Sekretarijat) bombardovati sa fotografijama reklama kladionica na vozilima uz poruku da nije uredu promovisati bolesti zavisnosti.​

Propuštena šansa u povratku reklama da se Info media uslovi da tipa 3 - 5% reklama bude besplatno postavljeno i imaju humani karakter.
Šapić drži Budi Human fondaciju, dosta ljudi čeka sredstva za lečenja, GSP-ovi busevi sada idu kroz centar većinom, dosta bi značilo da se par njih oblepi sa apelima.

Očekivano, 33, 48 i 50 autobuske linije sa najgorom reputacijom kod putnika, a ja bih tu dodao još i 27E, 74 i 78. Najneredovniji polasci, najneudobnija vožnja, najveće gužve. Kada bi se privatni pilićari izbacili sa njih i kada bi GSP izvršio jednu temeljnu, ozbiljnu obnovu svog voznog parka, na 48 i 50 bi vozili samo zglobovi, a na 33 bi vozili troosovinski moderni dekeri, i to bi već funkcionisalo mnogo bolje. Kažu da je 50-ca najgora od svih, ja sam se njome vozio možda jedanput subotom i tada je bila prepuna, a u 33 i 48 na relaciji od Autokomande do Despota Stefana lično ne bih ulazio nikad u životu samo kada bi BG Voz išao češće.

50 је увек била катастрофа сада је још гора зато што је Бане целу држи. Наравно ред вожње је увек било мртво слово на папиру. СНСтрелизација потеза 300 и набијање додатних возила и краћење туража на потезу 300 је опасно узела маха на Устаничкој због чега је немогуће испоштовати ред вожње скоро током целог дана.

Izgleda da danas ima neostvarenih polazaka na 38, čini mi se da je samo #3227 na 38. Samo jedan autobus a pritom pojačana linija zbog ubijanja 20ice!

Ustanička će biti rasterećena ako se sklone 63, 305 i 307 (druge dve spomenute linije da staju kod okretnice 309 na primer).
Čudo nisam pročitao liniju 37 da je jedna od najgorih, em zbog stalnih poremećaja na trasi em broja putnika.
Sad je bolji 37 nego pre dve godine.
Meni najgore linije 26, 33, 48, 50, 73, 601, 707 (kod linija 50 73 601 707 nedostatak zglobnih)
Ma terati Krš Lineu i Ludi čmar travel i staviti zglobne na 48. 33 mi neironično bolji bio pre Linee.

I priča da i GSP ima probleme u polascima na određenim linijama je veći problem samog gradonačelnika koji svaki dan pravi redovna održavanja od Zemuna pa sve do VML

Vrh