zna neko nešto na ovu temu?
Šta će se desiti kada nijedan kineski elektrobus prve generacije ne bude mogao da vozi? Da li će se onda tražiti zamena punjača i nabavka novih vozila druge generacije ili postaje autobuska linija?Sve češće sam na Eko 1 viđao trovratne iz druge serije. I oni su rastrešeni, ali su daleko pristojniji od prvih.
Ono što sam ranije predlagao, a i drugi, je da 708 preuzme trasu linije 76 oko Hotelskih kompleksa i Gradskog zelenila na BK, a da se 76 ili ukine ili promeni trasu. Ja sam predlagao da se preko BK i Bulevara Heroja sa Košara spoji sa VMA ili Čukaričkom padinom preko Radničke ulice.
Za početak mogu da probaju da od Opštine NBG ide Mihajla Pupina, pa Španskih boraca do nove okretnice preko puta Vera ili do Bloka 58, taman da kači autobusku i železničku.Ono što sam ranije predlagao, a i drugi, je da 708 preuzme trasu linije 76 oko Hotelskih kompleksa i Gradskog zelenila na BK, a da se 76 ili ukine ili promeni trasu. Ja sam predlagao da se preko BK i Bulevara Heroja sa Košara spoji sa VMA ili Čukaričkom padinom preko Radničke ulice.
Da se 708 pokriva deo 76ice bezveze je,gubi se znacaj i volja sa putovanjem.
Ne ubijaju se,ali ipak duze putovanje za putnike 708![]()
![]()
Ni 612 ni 708 se baš nešto nisu ubili od putnika na trasi pored Okova. A ni 76 se nešto ne ubija od putnika.
Imamo dokumentaciju, motor je spušten na 8500 kubika i 310ks, što jasno govori da su Turci opet u igri. Nabavka je spuštena sa 300 vozila na samo 150, jer očigledno nemaju para za onih 300 o kojim se pričalo. Rok za ponude je smešnih 3 nedelje i to znači da je sa nekim sve već ugovoreno.Немамо документацију. Ако је опет услов 11000 кубика мотор зна се ко ће добити.
80 solo i 75 zglobnih. To nije dovoljno da bi se povukla sva vozila na dizel, pa čak nije dovoljno ni da se Solarisi zamene. Videćemo da li će biti još jednog tendera za ponovnih 150 vozila, ili će prosto ostaviti 100 Solarisa, kao i delove Higera i Bmc. Takođe bi trebalo raspisati tender i za remont tih vozila, ako već nemaju više para za nove.75 соло 75 зглоб претпостављам? Значи QRC.
On je ih kupio jer je bio zamenik gradonacelnika, tako da to nema veze sa tim, nego sa tim da on hoće samo novo, al je jasno da se za to nema paraГангула неће ремонт возила које је ДС купио.