Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 330 94,8%
  • BMC

Glasovi: 18 5,2%

• Ukupno glasača
    348
3304 na 72
Strela nema vozilo za zadnji polazak.
1000008791.jpg

Можда је са намером дат ГСП-у последњи полазак на 72 да би се радио 72Н.

Inače ne bih pisao i bilo bi me briga za 78, ali prekinuta je monotonija sa higerima i solo ikarbusima. Izašao solo bmc 3290 na 78.
Još samo da izađe i zglobni autobus jednom na 78, čekamo taj dan.

Što volim ovo kad mi na 40 stepeni puste BMCove bez klime a sa zamandaljenim prozorima. Tačno mi dođe da uzmem onaj čekić da im polupam stakla. Klošari lenji i škrti.

Ubuduće ima da nosim šrafciger pa da im otkinem onu kvačicu na plastičnim bravama da ne mogu više nikad da ih zamandaljuju.

Poslednja izmena:
Danas sam video Solaris u Kneza Miloša a na njemu pisalo da je linija 18, garažni 303*

Danas videh beki 31L nešto do Slavije kao... Šta sad opet menjaju i pretumbaju pa da je skraćena linija?

Sta sta mesaju. To traje vec godinu dana. Kada kasni posalju ga do pola trase da se vrati u vreme.

Dosta Solarisa ovih dana na 71, možda i na 75. Verovatno jer su BMC na 28 iz nekog razloga koji znaju samo kompletni id***.

Kome trebaju šrafovi sa rukodržača u novim Otokar CNG solo autobusima GSP-a?? Da li je realno da su šipke odvaljene odnosno da nema šrafova?? Pa jel to fabrika ili radionica, jel kontroliše neko, jel neko nekad uputio bilo kakvu primedbu bili kojoj turskoj "fabrici" autobusa?? Ovo je postalo strašno

Ja ne znam ko je tu lud, to nije pitanje korupcije. Ne mogu da verujem da ni u jednoj transportnoj kompaniji nema čoveka koji će da kaže "hej ovo nije ok". Pa zna se šta je novo vozilo i šta je garancija, pa na kičmu bi im seo, dobro bi zapamtili kad su poslali novi bus u Srbiju. Pa kako god, plaćeni su ti busevi, nisu džabe dobijeni. Nema nove Cobre na kojoj je ispravan Polaris displej i na kojoj donji deo vrata, može da se "zaklopi", nema crvenog zglobnog BMC koji ima rukodržač u "harmonici", svi odvaljeni kako su izašli iz fabrike...

Vrh