Šta je novo?

Zastoji i poremećaji na linijama i planirane izmene

1000027572.jpg

Stvarno nemam reči.

Sinoć isto stanica podvožnjak ka gradu, 3 - 28ice u 20:00 kreću ka gradu...

Gangulin "dinamički red vožnje" u praksi, njegovi ljubljeni i presveti privatnici petkom uveče: prva 56-ca stiže za 35 minuta, a i 511-ca pravi rupu. Ili sva vozila i dalje nisu ulogovana pa sistem ne registruje ranije polaske.

P1104065.JPG

Ni GSP nije mnogo bolji, 37 i 23 nešto posle 21 uveče prave rupu od pola sata između dva polaska, a bio je radni dan.

P1104069.JPG

Ne vide se sva vozila na aplikaciji. Juče isto sedim u 56-ici i gledam šta ima iza da presedam, naravno ne vidi se ni autobus u kom sam, pa ne mogu se onda pouzdati ni u bilo koju drugu liniju, s obzirom da se malo koji bus video u blizini. Baš da ničeg toliko nije bilo, čisto sumnjam.

Autobusa 307 nema već 30 minuta najmanje, a naredni je za pola saga najmanje, a verujem i više zbog gužve. Na kraju će biti sat vremena bez ijednog vozila što je bruka i sramota.
6E21952A-F62F-4A02-B9B3-5AABC19AE64D.png

Autobusa 307 nema već 30 minuta najmanje, a naredni je za pola saga najmanje, a verujem i više zbog gužve. Na kraju će biti sat vremena bez ijednog vozila što je bruka i sramota.
Pogledajte prilog 226308
Највећи проблем је што се у току шпица возила “погубе” на апликацији и онда их прикаже само 3 од њих 7 који возе на 307.
IMG_0943.png
IMG_0944.png

Neki udes je kod Ustaničke bio, uopšte nije moglo da se prođe. Zato nema prevoza.

Чист безобразлук, 5 307-ица у Винчи, од тога само једна видљива на апликацији како их не би могао пријавити. Аутобуса није било више од 45 минута.

Ja video skoro 77L, stanica Palilulska pijaca, smer ka Zvezdari. Je l zna neko odakle dokle bi mogao ici 77L?
I jel 65 stane dole na Zelenom vencu gde i 72, 75 i jel kupi tamo putnike?

Poslednja izmena:
Ne znam za 65, ali na primer skraćeni 23 do Banovog brda kupi putnike i na Trebevićkoj.

Vrh