Не разумем зашто мораш да јавиш зглобове на 75 кад се подразумева да ће упадати због вишка истих.
Zanimljivo tumačenje. Da upadaju zbog viška ne mora tako nužno biti. Prioritet je da ne upadne solo Turčin na 100% zglobnim linijama. Kada zaista ima mnogo solaća u kvaru, u tom slučaju neka upadne zglob na 75. Niko se ne bi bunio. Možda izgleda smorno što neko javlja da ima poneki solaris na uglavnom solo liniji, ali svi smo svesni da je to retkost videti.
Izuzetak je 71, ali meni je potpuno dosadilo i ne pišem ovde više da ima zglob taj i taj garažni broj na 71. Briga me. Uvek bih radije gledao samo solo na 71, nego ne daj Bože na 77 83 ili 85 poneki solo. Svakako sam svestan da su šanse da vidim plavi bmc baš na solo liniji ravne nuli!
Čujem hoće ukupno još 20 solarisa da doniraju za početak. Mislim da ćete se makar složiti da treba da ostanu solarisi i da ih ne treba izbaciti u potpunosti iz javnog prevoza u Beogradu.
Poželjan bi bio remont jedino.
Linija 58 u poslednje vreme više nije pola solo pola zglob, nego samo se stavljaju solarisi. Očigledno je to njihov plan napravljen u pogonu. Da li će se menjati u slučaju odlaska većeg broja solarisa to ne verujem. Naprotiv, može da ostane skroz zglobna i više koristi ima za sve. Izgubili davno 88, puno vozača sa te linije naviklo da vozi po Železniku.
Ako isključimo liniju 58, potreban je najmanje 41 mali bmc radnim danima (pod uslovom da ostane ovakvo stanje). Ako ne može da se ispuni ta kvota, onda nemam reči.
Održavanje autobusa ima ključnu ulogu, to sve stoji. Pa Niš ekspres će nadmašiti potencijalno cvrc grupu od onih incidenata prošle godine na leto. Noviji autobusi da se tako ponašaju na uzbrdici linije 56 je za alarm.