Карабурма. 20 иде приватницима.Koji je bese pogon drzao liniju 26 pre par godina? Znam da su isli IK112N, IK203 (ili 201) i Japanci MAN SL 283 i MAN SG 313. Kosmaj ce verovatno drzati linije 20 i 26 uskoro. To su moje omiljene linije i volim neke autobuse koji idu na njima trenutno. Pretpostavljam da cemo videti Higere i Ikarbuse LE na tim linijama. Jel bese Konektosi idu u rashod uskoro?
MAN SG 313 (Zglobni Japanci) nisu išli na 26. Ona je bila pokrivena samo solo Japancima.Koji je bese pogon drzao liniju 26 pre par godina? Znam da su isli IK112N, IK203 (ili 201) i Japanci MAN SL 283 i MAN SG 313. Kosmaj ce verovatno drzati linije 20 i 26 uskoro. To su moje omiljene linije i volim neke autobuse koji idu na njima trenutno. Pretpostavljam da cemo videti Higere i Ikarbuse LE na tim linijama. Jel bese Konektosi idu u rashod uskoro?
Do 2002/2003. Pogon Kosmaj, od 2002/2003 Pogon KaraburmaKoji je bese pogon drzao liniju 26 pre par godina? Znam da su isli IK112N, IK203 (ili 201) i Japanci MAN SL 283 i MAN SG 313. Kosmaj ce verovatno drzati linije 20 i 26 uskoro. To su moje omiljene linije i volim neke autobuse koji idu na njima trenutno. Pretpostavljam da cemo videti Higere i Ikarbuse LE na tim linijama. Jel bese Konektosi idu u rashod uskoro?
Ima još jedna jako uska deonica pre Dušanovca. Ne verujem da će 26 biti zglobna. Treba i one silne Higere koji budu ostali sa poteza 300 i 400 rasporediti negde.
Za sad postoji priča da će Kosmaj preuzeti 25, 26 i 37, ali ipak treba sačekati konačnu raspodelu.
Meni će biti žao njihovih novih Temzi.Mobilitas se povlaci
Jel se beše potez 100 predaje od 1.9? I ako se predaje, da li će je tad uzeti GSP?17 ili 19 po zimskom redu vožnje, nisam siguran
Biće solo verovatno, moraju negde svi solaći, a stiže i 50 Otokara sledeće godine.Na 74 će verovatno Karaburma. Nadam se solarisima, ali može i BMC da prodje. Inače koliko vozila radi na 74?
Ranije je bila na pogonu NBGD.Bila sa solarisima.I mogla bi zglobna.Ja sam isao i van spiceva,bude guzva.Prometna linija,puna putnika i dugacka.Naravno nije jedina,ali znamNa 74 će verovatno Karaburma. Nadam se solarisima, ali može i BMC da prodje. Inače koliko vozila radi na 74?
pogotovo što prolazi pored mnogih fakulteta, škola. Lično je koristim svaki dan i retko se desi da je prazna, obično kad ide konvoj. Ali i ne isključuje se mogućnost da Karaburma neće poslati Higer. Zglobovi sa 101 mogu da rade na njoj.Ranije je bila na pogonu NBGD.Bila sa solarisima.I mogla bi zglobna.Ja sam isao i van spiceva,bude guzva.Prometna linija,puna putnika i dugacka.Naravno nije jedina,ali znam
25Da li zna neko koliko broj angazovanih vozila ima na liniji 26?