Djole Pevcanin
Advanced
- Učlanjen(a)
- 16.11.2016.
- Pohvaljen
- 3.634
Мораће.
I 303 je danas na 15, pustili su ih da uzivaju u suncuLegenda #1195 na liniji 610
Da li se zna sta je sa #936, #304? Da li su otisli u penziju? Znam da je #936 bio skroz u raspadu ali ne znam da li je otisao i rashodI 303 je danas na 15, pustili su ih da uzivaju u suncu
Да су паметни, чували би по примерак старих возила макар за филмове. За пет година кад буду хтели да сниме неки филм са тематиком ране 2000те убациваће Соларисе којих тад није било.Nešto lepo, stari ikarbus "pozira" za film:
304 je u rashodu ali nije u ikarbusu, 936 mislim da je rezerva. raspitacu se pa cu ti reci.Da li se zna sta je sa #936, #304? Da li su otisli u penziju? Znam da je #936 bio skroz u raspadu ali ne znam da li je otisao i rashod
To je 939, a ovde se diskutuje o 304 i 936Jedan je valjda redovnjak na 101.
Oni stoje u Zemunu. 1194 je rashodovan.To je 939, a ovde se diskutuje o 304 i 936
Toliko je tačna informacija da je i juče i danas bio na 601Ne znam da li je istina ali japanac #1324 je juce poceo da gori i verovatno ce ici u rashod, ne znam koliko je ovo sad tacno
a ja sam video dva iole zanimljiva: japanca na 83 i higera na 77.Toliko je tačna informacija da je i juče i danas bio na 601
Da, bila su dva Japanca na 83. 1304 je bio na 11/83 2.deo i 1333 zamenio 3024 na 1/83a ja sam video dva iole zanimljiva: japanca na 83 i higera na 77.
Ne zaboravi Conecte i 218N koji su takođe redovni, a danas je tu i 218A pored svih njihIma sigurno 3-4 Japanca svaki dan na 601, uz njih Solarisi, Bmc i Kosmajevi Higer i ik 112N koji se pokvario kod Arene, jedna od zanimljivijih linija
onda solarisi idu na nbg ili?Čujem sad od jednog vozača da je pumpa gotova i da će Bmc ići na Karaburmu.
dobro, ali sta se onda desava sa razlikom od 50 autobusa? koje linije se prebacuju?@Vinča307 @Lazar B. Prvobitan plan je da po zavrsetku pumpe na Karaburmi svih 100 BMC bude na Karaburmi, a da NBG dobije 50 Solarisa (3100-3149). Cuo sam od kolega da je gotova gasna pumpa, ali da postoji problem - pumpa ima jake motore i kad se ona ukljuci onda izbiju osiguraci posto su slabi i nestane struje u garazi. A druga verzija koju sam cuo je da se vodi spor izmedju Vesica i Sapica oko dozvole za gasnu pumpu i da do daljeg sa vozilima ostaje ovako kako jeste.
znaci ti solarisi ce voziti na karaburminim linijama? nije li to malo neprakticno?Ništa se ne menja, samo Solarisi sa Karaburme idu na Novi Beograd i to je to. Upravo prošao i vidim da je sve gotovo, taj deo garaže iza je bukvalno ispražnjen i spreman
aha kapiram.Ne, lepo je napisano da ti autobusi idu u pogon Novi Beograd. BMC sa NBG pogona idu na Karaburmu i to je to.
Karaburmi ostaju 50-1 Solaris i 100 BMC, Novi Beograd će imati 150 Solarisa.