Nema veze zelena površina sa time. Mislim na veličinu iste. Živim pored Prokopa, okružen zelenilom, i nikada nisam čuo da se bilo ko žalio na ambroziju. Verovatno u nekim delovima grada ima pogodnije tlo za njeno širenje, u odnosu na druge delove.
zasto bas te?Čukarica, Novi Beograd, Zemun, to su najgore opštine što se tiče ambrozije.
sto to ne unisteNa Novom Beogradu uz prugu, citava polja ambrozije, hektari...
Ne daje trenutne već uzima podatke sa SEPA-inog API-ja i tu podaci kasne nekoliko dana. Oni rade neku interpolaciju, ali to nisu trenutni podaci.Na Novom Beogradu uz prugu, citava polja ambrozije, hektari...
Sajt za pracenje ambrozije, ne znam koliko je tacan, ali daje trenutne vrednosti:
xEco Polen - Alergeni polen u Srbiji
xEco Polen prikazuje koncentracije alergenog polena 26 biljaka u vazduhu u Srbiji.xeco.info
Велике неодржаваме зелене површине. ЈКП Зеленило одржава само паркове и травњаке, остало ваљда треба сваки власник земљишта своје да одржава.zasto bas te?
Postoje unutrasnja dvorista, prostori medju zgradama itd.Велике неодржаваме зелене површине. ЈКП Зеленило одржава само паркове и травњаке, остало ваљда треба сваки власник земљишта своје да одржава.
Naravno da ima. Izmedju zgrada. Uzmi google maps ako ne verujes.A vala ima zelenih površina na Vračaru...
Naravno da ima. Izmedju zgrada. Uzmi google maps ako ne verujes.
Npr. "Crveni parkic". Pa onda, niz unutrasnjih dvorista prema centru.