Šta je novo?

Airport Garden

Mi smo bili danas da popisemo nedostatke u stanu i pregledamo. Predali smo zapisnik. Bilo je dosta toga . Ali je jako lep stan. Kakvi su vasi utisci? I da li ste imali dosta primedbi?
Koji su bili nedostaci? Mi smo takođe bacili pogled pre neki dan i uglavnom je sve izgledalo kako treba. Na šta da obratimo pažnju?

Danas su krenuli neki radovi u ulici izmedju AGa i Rode. Ne znam da li investitor sredjuje to ili su neki drugi radovi u toku. Ali bas je dosta radnika bilo. 2 bagera, 5-6 kamiona sa peskom, valjak...
Malopre sam bio do rode, to radi grad Beograda, saobracaj ide naizmenicno bas tu kod rode

Danas su otpočeli kopanje na raskrsnici dj stanojevica i omladinskih brigada. Stoji istovareno pored jos 4-5 onih velikih crnih cevi da se postavi, tako da izgleda ima još da se kopa. Na zelenoj površini pored rode stovareno dosta onih betonskih krugova koji bi trebali biti valjda šahte, ne znam gde to treba da se ugradi. Ulica izmedju rode i AG video sam danas da nasipaju i valjak utabava, tako da mi to deluje kao priprema za asfalt. Taj deo je zatvoren vec nekoliko dana i za pešake i za vozila. Sve u svemu ima još posla, ali napreduju nekako...

Vrh