Koji su bili nedostaci? Mi smo takođe bacili pogled pre neki dan i uglavnom je sve izgledalo kako treba. Na šta da obratimo pažnju?Mi smo bili danas da popisemo nedostatke u stanu i pregledamo. Predali smo zapisnik. Bilo je dosta toga . Ali je jako lep stan. Kakvi su vasi utisci? I da li ste imali dosta primedbi?
Danas su krenuli neki radovi u ulici izmedju AGa i Rode. Ne znam da li investitor sredjuje to ili su neki drugi radovi u toku. Ali bas je dosta radnika bilo. 2 bagera, 5-6 kamiona sa peskom, valjak...Iz AG su mi rekli da ce oni u toku Novembra sredjivati ulice.
Malopre sam bio do rode, to radi grad Beograda, saobracaj ide naizmenicno bas tu kod rodeDanas su krenuli neki radovi u ulici izmedju AGa i Rode. Ne znam da li investitor sredjuje to ili su neki drugi radovi u toku. Ali bas je dosta radnika bilo. 2 bagera, 5-6 kamiona sa peskom, valjak...
Pa nesto sitno, neka ogrebotina na lajsnama , oko ulaznih vrata malo.lako se sve vidi odmah. .sve u svemu nisu pravili problem, rekli su da ce sve sto napisemo i srediti.Koji su bili nedostaci? Mi smo takođe bacili pogled pre neki dan i uglavnom je sve izgledalo kako treba. Na šta da obratimo pažnju?