Šta je novo?

Airport City Belgrade [ Poslovni kompleks | 186 000 m²]

Krmaca je uspela da zakloni ceo blok koji je izgledao skladno.

Kako je zgrada od 15 spratova krmača? Možemo da kažemo šifonjer, ali krmača bi pre bila da je niža i zdepasta.

Meni seblično više sviđa nego ove prethodne, ali razumem i da je nekome suprotno.

airport-city-belgrade-020425-02.jpg

airport-city-belgrade-020425-03.jpg

airport-city-belgrade-020425-04.jpg

airport-city-belgrade-020425-05.jpg

airport-city-belgrade-020425-06.jpg

airport-city-belgrade-020425-07.jpg

Odlično je ispala zgrada. Tadija je nesrećna i zakrčena i bez ovoga, kako su ulazi planirani iz Tadije Sondermajera, kad usele zgradu tu će biti pakao svih paklova proći autom.

Ima li neki link do ovog projekta za Court Food ?
Ovaj sajt valjda:

Иако радим тамо, ово ће бити хипстерско место за отимање пара за ручак.
А народ ће да похрли тамо, јер је ново, лепо и воли да буде овца за шишање.

Tu je Airport City i razne firme okolo a to je brojka od 6000 zaposlenih plus desetak stambenih zgrada u izgradnji u neposrednom okruzenju.
Bice ovo jedna od vecih "cash masina" u gradu slazem se.

Poslednja izmena:
Иако радим тамо, ово ће бити хипстерско место за отимање пара за ручак.
А народ ће да похрли тамо, јер је ново, лепо и воли да буде овца за шишање.
Verujem da će biti za svakoga po nešto. Radio sam u ACB, sada sam prekoputa u RFB. Večina ljudi tamo radi za prosečnu ili nešto iznad prosečne zarade i vode računa koliko će potrošiti za ručak.

Bilo bi lepo da u hangaru bude neka kul ulična hrana poput pijaca u španiji ili nedajbože kao chelsea market u nyc, al nažalost znajući gde smo, ovo će verovatnije biti nalik na galeriju ili još gore novi tc ušće food court.

Na Hangaru ovih dana uveliko traju, deluje, završni radovi.

Na sajtu je objavljen spisak restorana i stvarno ima svačega, mada je moglo biti još malo raznovrsnije:

Vrh