Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Airport City Belgrade [ Poslovni kompleks | 186 000 m²]
Te skele su tamo doooosta dugo. Jedno vreme su nešto radili sa one strane kod podruma pića. Obzidavali ciglama , pa stali. Tako da dok ne vidim da se više ljudi kači po skelama, mrka kapa od nastavka radova.
Ja mislim da se tu ceka iseljavanje IMTa i komplet projektovanje celog bloka od airporta do bloka 64 a licno nevidim te dve zgrade u okviru buduceg projekta. Mislim da ce se to rusiti cim godinama nema nikakvih informacija o njima sto znaci da nisu ni stavljane na tender.
Na onom dugackom slobodnom placu izmedju Airporta i Westa pocelo je rasciscavanje terena. Trenutno su dva bagera na lokaciji odma do stare zgrade aerodroma ali nikakvog novog rendera ili obavestenja sta i kad ce poceti da se gradi trenutno nema. Moguce je da je samo u pitanju "odrzavanje" bloka od rastinja poput one akcije od pre 2-3 godine ali mi ne deluje bas tako, sad se sklanja ceo povrsinski sloj zemlje ne samo rastinje.
Nije im još spreman sajt, nema ni govora da je rasprodato ili nešto slično, jednostavno nisu još spremni. Projekat će se zvati Wellport - Luka dobrog života. Ima nekoliko rendera na netu, ali ne znam da l su radne ili konačne verzije, saznaćemo uskoro sve detalje.
Ok aj bas cu da osacujem kad budem sledeci put u prolazu, nisam specijalno obratio paznju jer nisam uocio nikakav render na tabli pa mi nije ni palo na pamet da moze biti nova
Момци да се не мучите, ово је стара табла тог "новог урбаног концепта" насеља које хоће/неће да гради Атлас група. Сликао сам 16.септембра 2016. године. Тада сам задњи пут био у овом "....." пословном насељу.
I logicno je da prvo kompletiraju taj deo iza sto znaci da sve ide po redu. U normalnim drzavama ceo ovakav projekat se u cugu izgradi za par godina, ovde se oduzuje na decenije
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.