Доста дуго времена нисам био у Ерпорт граду, па рекох ајде да прођем кроз главну џаду и направим пар слика, а после обиласка радова на траси УМП-а од Омалдинских бригада до Тошиног бунара.
Сликам тако, кад при крају главне џаде, код оне попречне уличице, зауставило ме обезбеђење овог центра и уз мало строжу напредбу ме онемогућили да даље сликам. Наводно је строго забрањено сликање у кругу овог центра, а једино је могуће уз дозволу власника. Човек из обезбеђења ми је рекао да су ме пратили како сликам од уласка у центар, а ушао сам код Веста 65 !
На његово питање за кога сликам и зашто, одговорих му и додах да правим репортажу о овом "граду", али ми рече да прекинем и да изађем. Рекао сам му да сликам на јавној површини, а не у приваној згради или зградама, међутим није вредело, строга наредба од власника је таква. Нисам наравно хтео даље да се расправљам, само сам се окренуо и отишао, а и он ради свој посао.
Кад сам изашао из овог изузетно обезбеђеног ".............." центра, хтедох и да сликам део где ће бити изграђена нова саобраћајница 5-5, 4-4 и 3-3 тј. будућа улица Тадије Сондермајера, али нажалост није могло ни то, ни ту. :shock: . И ту су ме упозорили из обезбеђења да не може без обзира што сам изашао из овог .... није битно чега. Питао сам само чику из обезбеђења, колика је безбедносна зона израелаца, да знам убудуће са које раздаљине смем да фотографишем. Само се кисело искезио.
:blah:
Овде сам ушао у "Израел града"
Pogledajte prilog 3
Мало мутан снимак, али послужиће
Pogledajte prilog 2
Обезбеђење долази, чика у униформи 122736
Pogledajte prilog 1
Тамо где су оне три чике код кућице сам изашао из "Израел града", за сва времена. А сликао сам из безбедносне зоне :wink: