Pa ako si samo pokazao karticu i nemaš pravo da uđeš. Nego bi morao da kroz Yettel Shopping kupiš avionsku kartu sa Yettel Sve promocije (koja ukuljučuje i sve benefite) i onda bi ulazio sa boarding pass-om u salon.Plus, zbunili su se okle meni pravo sa “Jetelom” d’ulazim.
Mnogo duze, jos od pocetka avgusta ne radi rezervacija.I dalje ne rade online rezervacije za Tesla parking, ako dobro pratim, to je bar mesec dana tako?
Bugari ušli u Sofiju![]()
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Вероватно ће неки код шер са Ер Србијом да се догоди у будућности. Занимљив је развој линија на Тесли, за аеродром средње величине (попут Штутгарта нпр.) са 9 милиона путника о.г. заиста има импресиван број линија. Ако додамо и Торонто и вероватно Мајами, онда сем Ирске у Европи, те блиског истока и Северне Африке нема много шта да се дода. Остаје развој ка Азији и Закавказју, те експанзија Ер Србије ка далеком истоку и дугоочекиване сезонске линије ка Тајланду, Карибима...Beograd će opsluživati novi Embraer E2 i Airbus A320neo, s modernim interijerom, udobnim sjedalima, internetom i sustavom zabave. Putnici iz regije moći će koristiti dobre konekcije Air Serbije iz Zagreba, Ljubljane, Podgorice, Tivta i Budimpešte.[...]
Osim Jordana, u ponudi će biti i letovi za Libanon, Egipat, Irak i Siriju, dok su preko Amana dostupne odlične veze za Kuvajt, Bahrein, Dohu, Saudijsku Arabiju, Dubai i Abu Dhabi. Od zime 2026. Royal Jordanian će nuditi i Daleki istok, s Bangkokom kao glavnim odredištem koje opslužuje njihov Boeing 787 Dreamliner.
Izvor: https://tragento.com/ekskluzivno-royal-jordanian-se-vraca-u-beograd/
Тешко, док воз обигра до Земуна, и док стигне до НБГ и Прокопа, такси је већ у центру.Cudno mi i kako grade prugu do aerodroma, to ce da ubije i divlje i obicne taksiste. Kako su to taksisti dozvolili...??![]()
Flystar Flight Support je dobio licencu i dovozi gorivo iz Mađarske, koriste ga strane aviokompanije. A za Air Serbiu kako sam razumeo, takođe je pribavila licencu i toči sama sebi gorivo. Verovatno su unapred od NIS-a nabavili velike zalihe dok sankcije nisu stupile na snagu.Pitah I na temi o NIS-u, interesuje me jel se zna ko toči gorivo na aerodromu, i čije cisterne ga razvoze?
Па, оно НИСово поље са резервоарима, може да се прода/уступи ЕрСрбији по неком међудржавном споразуму, типа за 1 динар. Или неки бартер
Потпуно ми је нелогично што се прави железнички чвор код Земун поља а да се не отвори крак ка Новом Саду. Барем један регио на сат времена да крене од Обреновца (у будућности) преко Експа и аеродрома до Новог Сада а у шпицевима по један Соко од Суботице до аеродрома Никола Тесла. Ко лети Ер Србијом има џабе карту до аеродрома и од аеродрома тај дан - цела Војводина би се конектовала возом до аеродрома па би можда и неки Мађар летео за Русију, Кину, САД преко Београда и ишао возом из Сегедина, Пеште итд. до аеродрома Никола Тесла. У Немачкој сваки већи међународни аеродром има директну конекцију на ИЦЕ воз. Исто треба направити са Соколом а буквално је све ту - само једна конекција фали ка северу.Тешко, док воз обигра до Земуна, и док стигне до НБГ и Прокопа, такси је већ у центру.