Šta je novo?

Aerodrom Nikola Tesla - (Avijacija)

зато што Ер Србија има и транзитне путнике из осталих балканских држава. америчке компаније то имају покривено кроз своје партнере из светских алијанси, а и ми смо сиромашно тржиште за њих

Self check in kiosci uskoro u funkciji.

20250301_154544.jpg
20250301_154550_resized.jpg

Bili su tamno plavi automati AS u glavnom holu u prizemlju. Mada i to je funkcionisalo samo delimično. Posle par nedelja je radio svaki treći, za neke destinacije nije radilo itd. Daleko od toga da je radilo kako treba.

Bili su tamno plavi automati AS u glavnom holu u prizemlju. Mada i to je funkcionisalo samo delimično. Posle par nedelja je radio svaki treći, za neke destinacije nije radilo itd. Daleko od toga da je radilo kako treba.

Ja mislim da vi mislite na terminale za online check in, a ne za cekiranje prtljaga. To su ogromne masine kojih se ja ne secam iz Beograda.

@VeniVidiVici naravno, poznato mi je, nego je @DzonTravolta rekao da su ti automati bili u Beogradu.

Nije on rekao da su bili automati, nego da bi bilo dobro da ih uvedu

Sudeći po ovom videu, postojala je i samostalna predaja prtljaga. Moguće da je bilo nešto privremeno kada je krenula pandemija, a automate Air Serbie za čekiranje stvarno niko nije koristio. Izgleda su ovo sada Vansijevi uređaji, pa će možda biti dostupno čekiranje za svaki let nezavisno od aviokompanije?

Vrh