Slika je od pre par dana sa dolazaka
Lokali npr u odlascima se ne otvaraju u isto vreme.Sta je problem u fotki pre stelirno
Ovo je dala linearna, a primenom polinomijalne regresije se dođe do...malo operacionih istraživanja: Linearna regresija kaže da je funkcija
Y = 385519*X + 3.438.000=7.293.190
Kako smo zanemarili dve godine u ovom periodu od 11 godina x=10
Pogledajte prilog 186458
Ovo naravno nije moja prognoza. Ja milim da će biti i preko 10M, ali izučiću sa preciznijom za neki dan, Ovo je samo jedna ilustracija za igrače.
Ne bih je koristio, izuzetno je nepouzdana za mali uzorak nad kojim se vrši kalibracija. Takođe tu je i problem overfitting-a, pa samim tim su greške veće. Linearna regresija tu radi sasvim solidan posao.Ovo je dala linearna, a primenom polinomijalne regresije se dođe do
8.518.112.
Neka to bude i moja prognoza.
...mada mislim i nadam se da će biti više
Јел су то оне елетронске капије за очитавање пасоша?увођење електронске граничне контроле код нас
Да, било је више најава али сада "од скроз горе" и колико сам разумео то треба до почетка летње сезоне да буде уведено. Само се питам где ће их ставити у постојећем простору и у доласку и у одласку ?! А што се доласка тиче било би добро да са А стране пусте један пролаз до пасошке како би се смањио пут од удаљених А гејтова до пасошке.Јел су то оне елетронске капије за очитавање пасоша?
Била једна експерминетална, то би била добра ствар, поготову за летње гужве.