DzonTravolta
Expert
- Učlanjen(a)
- 26.07.2015.
- Pohvaljen
- 7.660
"Sine, čim sletiš u Vrankvurte, reci teta Jordanki da podgreje pitu što sam ti turila u koferče".
Jeste. Možda zvuči glupo, ali mogu da stave npr. 7 minuta, ako je već 10 previše.5 min je prekratko, baš jadno...
О! Има ли слика негде?Имао некад и ГСП, наранџасте тристаће, ал` су давно расходовани.
Ja sam donedavno mislio da je "Slavija" ostala u vlasništvu "Er Srbije", ali se ispostavilo da je prešla na drugo preduzeće. Pritom, ako je verovati FB slikama, oba hotela su u više nego ok stanju (ovaj "Lux" je čak u veoma dobrom stanju), samo je fasada "kule" katastrofa.
Ergo, ne znam ko drži "JAT apartmane" na Kopaoniku i još par "neletačkih" objekata. Sve u svemu, ne bi bila greška da prošire poslovanje.
Sleteo iz Tivta sinoć oko 20h. Atr je kasnio oko sat vremena, kad smo stigli nikakve gužve nije bilo, bukvalno smo jedini na pasoškoj bili, a prtljag je relativno brzo stigao.
Uzeli smo taksi kući, što odavno nisam radio i baš se neugodno iznenadio cenama - 3000 do Vračara, što je mislim tačno duplo od cene kada su počeli sa kuponima. Na izlazu me startovao jedan divljak (sa svojih minimum 120kg), a barem 5 komunalaca je stajalo kod regularnih taksista i proveravalo ih. Na moje pitanje što se niko ne bavi tim medvedom na izlazu, čovek mi se izjadao kako daju sve od sebe, ali, nažalost, potrebna im je i asistencija drugih službi...evo oni uređuju ove regularce i proveravaju da li uzimaju kupone.
3.000 дин је сада регуларна цена са ваучером до Врачара.Znaci jos ima divljaka
Ne vidim u ovoj konkretnoj situaciji kako bi sopstvena taksi služba rešila problemNaravno da ima, tim pre raste moja podrška Vansiju da uvede sopstvenu taksi službu.
Znam, pisalo je i na šalteru i na vaučeru, ali...mnogo je baš3.000 дин је сада регуларна цена са ваучером до Врачара.
Брат слетео пре неко вече, са ваучером цена до Земуна је 2.300, он је позвао такси преко “Yandex” апликације и испало је 1.750 дин
то је било у 2 ујутру, не знам да ли се преко те апликације рачуна и ноћна тарифа, тако да је дању можда још јефтиније.
Тако је о њима снимљен и један патетичан филм - арчење талента одличних глумаца карактеристично за ране осамдесете
Били су и кечеви.Имао некад и ГСП, наранџасте тристаће, ал` су давно расходовани.