Nisam putovao nemam slike sa terminala i gejtova ali čekajući gosta firme uslikao sam dolaske.Prva slika je prostor sa leve strane kada se izađe sa dolazaka,nije na glavnom pravcu kretanja ali putnici koji krenu uzbrdo ka starom terminalu ili ka garaži prolaze ovuda.
Ovo je stub gde su taksisti a ovo dole je delo lastavica,zna se da lastavice donose sreću
Pogled na gore ali nisam uslikao gnezdo nego nedovršeni plafon ploče.Možda je i dovršen ali traljavo i neokrečeno
I tako zevajući na gore ugledah ovo.Naravno da niko ne može da me ubedi da ovo nije moglo da se uradi estetski prihvatljivije a ovaj kamenac na asfaltu nemam pojma od čega je pošto zna se kišnica ima idealan Ph
Ovo je kontejner sa prve slike samo gledano sa vrata,naravno kontejner preliva
Unutra je sve skladno
Nosači ovih slova imena aerodroma prosto vrište,inače čuo sam priču da je ovo postavljeno na zahtev koncesionara aerodroma da bi ime bilo ispisano i na latinici pa ako neko od vas sa aerodroma može da potvrdi
Na izlaznoj rampi sa ovog kiss&fly prostora neka gužvica
Neko je pominjao travu od metar
I za kraj još malo curenja iz nove ploče
Namera mi nije da pljujem po urađenom a neodržavanom već naprotiv da skrenem pažnju nadležnih da zategnu malo održavanje pošto znam da prate