Pa ne kaže da će da bude 28 avio mostova nego 28 gejtova To može biti 14 gejtova gore sa avio mostovima i isto toliko u prizemlju bez avio mostova i autobuskom vezom.Ajde još jednom: trenutno ima 14 mostova na C strani, ne računajući C10x bus gejtove. Možeš lično da prebrojiš na slikama. Gradiće se još 3 mosta, kao što je na renderima.
Ali kako je došao do 28 samo na C strani???
Ko zna, mozda planiraju jos bus gejtova iza C14. C15a-f i tu onda dolazimo do 28 gejtova na C strani: 17 na mostovima i 11 bus gejtova.Ajde još jednom: trenutno ima 14 mostova na C strani, ne računajući C10x bus gejtove. Možeš lično da prebrojiš na slikama. Gradiće se još 3 mosta, kao što je na renderima.
Ali kako je došao do 28 samo na C strani???
Si siguran za to?Koliko samo razumeo uskoro, sledece godine, stizu ID kartice za Open Balkan tako da cete verovatno cekati do tad za posebne linije.
Nisam siguran ali u zadnjih mesec dana je vodja najavljivao na sva zvona da je u pripremi i da krece uskoro, i da ce se sa time automatski vezivati radna dozvola. Takodje ce sa tim karticama biti popusti na hotelski smestaj, gorivo itd. A posebne trake na granicnim prelazima za Open Balkan najavljuju vec duze, tako da mislim da je to vezano jedno uz drugo.Si siguran za to?
Bilo bi baš lepo kada bi srpska policija poštovala srpske građane, međutim, naša policija se šlihta stranim posetiocima, a na nama trenira strogoću i da im oprostimo što su nas tukli.Свуда, али буквално свуда имаш за домицилно становништво посебне шалтере. Не видим ни један разлог да се мешам са страницима. Јер ако мене кецају свуда па ваљда могу у своју земљу да уђем мање више брзо. Па и то сам летос морао на кварњака, јер су направили општи ред и нико није изашао да нас са српским пасошима погони напред, а ми стојимо у реду мање од 5 седкунди.....
Занимљив детаљ у прилог дискусији о потреби за другом независном пистом у Београду - број путника расте отприлике двоструко брже него број летова (29% наспрам 17%). Овакав тренд односа броја путника и летова се може очекивати на дуже стазе, и поклапа се са трендом какав се могао уочити на другим аеродромима који су пролазили кроз сличан раст (нпр. Будимпешта у првих 20 година транзиције).Aerodrom Beograd u martu 2023. rekordnih 472 594 putnika. Sto je povecanje broja putnika za 29% u odnosu na mart 2019. god.
U periodu januar - mart 2023. god u odnosu na isti period 2019. god povecanje broja butnika iznosi 27%
Belgrade Airport registers busiest March on record
Belgrade Airport handles over 1.3 million passengers during the first quarter of the year.www.exyuaviation.com
Kad se prođu skeneri, koliko otprilike ima metara pre nego što se dođe do stare zgrade?Posle skenera (odlasci)
Sent from my SM-S906B using Tapatalk
Ne znam, nema mnogo. Slab sam ti ja u orijentaciji. A i gledao sam u telefonKad se prođu skeneri, koliko otprilike ima metara pre nego što se dođe do stare zgrade?
Oko 10 metara.Kad se prođu skeneri, koliko otprilike ima metara pre nego što se dođe do stare zgrade?