Пантограф
Professional
- Učlanjen(a)
- 23.04.2012.
- Pohvaljen
- 48.868
Знам и ја повелики број српско-српских распалих бракова, и још више средовечних српских вечитих самаца/самица, по томе смо ми далеко гори од северњака, који чак и деце имају поприлично (то би, по некој логици, ипак значило да смо мање друштвена бића, какогод ми себе видели кроз сопствене ђозлуке). Као што више пута написах, Београд је изузетно отуђен град, секвенциониран на затворена друштва - за разлику од практично свих западњака, ми изађемо у ноћни клуб и тамо нас не занима нико ван екипе с којом смо изашли, што је безброј странаца приметило - за неке групе, попут ијекавских жена соло досељеница из динарских крајева и репродуктивно прохибитивна средина (ове са југа пређу на београдски говор и лако се уклапају и мешају, али сг видим да си је и на људи там доле докурчило, па се можда неће тако лако асимиловати, чиме ћемо остати још усамљенији - док су у Норвешкој нпр. сви дијалекти равноправни), стога уопште не мислим да ми имамо основа да некоме причамо да не жели да се дружи или да му сметају различити.