Šta je novo?

Шта купити ?

Да ли су ти након разгажења постале удобније? Пробао сам најјефтинији њихов модел са GTX, онај од 22 хиљаде и изузетно су ми тврде. Широке су па уместо 44.5 који иначе носим морам да узмем 43. Нисам још узео а имам прилику да их узмем јефтино.

Ја имам високе, High FG EVO GTX, не знам да ли има неке разлике, не би требало. Искрено од старта су ми биле удобне, мада ја у скоро свакој обући носим и улошке за свод. Да, онe имају већи калуп, мени су ок њихове 45, а иначе сам ближе 46.

Иначе се то сад не купује, сачекај после празника, сем ако није баш на добро акцији, узимај, нећеш погрешити.

Ја имам високе, High FG EVO GTX, не знам да ли има неке разлике, не би требало. Искрено од старта су ми биле удобне, мада ја у скоро свакој обући носим и улошке за свод. Да, онe имају већи калуп, мени су ок њихове 45, а иначе сам ближе 46.

Иначе се то сад не купује, сачекај после празника, сем ако није баш на добро акцији, узимај, нећеш погрешити.
Имам прилику да искористим Гангулин ваучер и доплатим 5000 за ове. Немам ништа плитко са GTX а не бих да узимам Терекс који се лоше показао у смислу да ми се Континентал ђон излизао на петама после годину дана. Гањам Мерел или Хоку поред Доломита али искључиво са Вибрам ђоном.

Имам прилику да искористим Гангулин ваучер и доплатим 5000 за ове. Немам ништа плитко са GTX а не бих да узимам Терекс који се лоше показао у смислу да ми се Континентал ђон излизао на петама после годину дана. Гањам Мерел или Хоку поред Доломита али искључиво са Вибрам ђоном.

Па како ти то ходаш? :ROFLMAO: Шалим се, имам и Терексице дубоке, неуништиве су ми исто годинама, додуше носим их само у једном делу године и за специјалне намене, терен, бљузга итд, али оне су баш спортске, Доломите су универзалније. Е да добра фора је што мислим да ти дају још 1 пар пертли, а можеш и да докупиш баш њихове за конкретан модел различитих боја (ниске, високе итд).

Ако ти не треба горетекс, имаш у Булевару твој број ове, као од преврнуте коже https://planetbike.rs/cipele-dolomite-54-low-evo-do289205-c.html , а то искористи на нешто друго. Знам зато што сам се ја размишљао да узмем, али сам ипак одустао, узећу вероватно полудубоке из иностранства.

Треба ми GTX. Имам равна стопала и доста се ослањам на пету. Те полудубоке иако немају мембрану не пуштају и нису ни хладне ноге. Не могу у Форуму по мокром. То вероватно и нећу искористити. Потражићу их у Румунији јер у Мађарској никад нисам био а и немам никога да ми донесе.

Лик трола у фулу већ годинама, као и увек будалаштина са мало нечег паметног, али тмн имам нешто на шта да се надовежем.
Зашто људи (деца) брзо шутну тај поклон који су добили - јер је поклон лош. Јао, морам нешто купити, ма дај ово.

Ако не знате шта бисте узели људима, ств им дајте неку књигу, искуство или нешто заиста квалитетно. Ако бисте баш да потрошите неки новац на нешто, донирајте у њихово име, биће им подједнако незанимљиво као неки fastFashion пластични капут, али у том случају нећете мучити дете из Бангладеша већ ћете помоћи неко дете у Србији (или где год).

Неке од орг. које су поприлично транспарентне с новцем: Срби за Србе, Увек са децом, Учионица дружионица. А ако имате доста одеће ви сами, однесите у црвени крст, или само дајте неком комшији (сиг имате сиротињу у комшилуку).

Лик трола у фулу већ годинама, као и увек будалаштина са мало нечег паметног, али тмн имам нешто на шта да се надовежем.
Зашто људи (деца) брзо шутну тај поклон који су добили - јер је поклон лош. Јао, морам нешто купити, ма дај ово.

Ако не знате шта бисте узели људима, ств им дајте неку књигу, искуство или нешто заиста квалитетно. Ако бисте баш да потрошите неки новац на нешто, донирајте у њихово име, биће им подједнако незанимљиво као неки fastFashion пластични капут, али у том случају нећете мучити дете из Бангладеша већ ћете помоћи неко дете у Србији (или где год).

Неке од орг. које су поприлично транспарентне с новцем: Срби за Србе, Увек са децом, Учионица дружионица. А ако имате доста одеће ви сами, однесите у црвени крст, или само дајте неком комшији (сиг имате сиротињу у комшилуку).

Не трола, знам га :ROFLMAO:...а и Јецу из неке друге приче. :ROFLMAO: Умало се не загрцнух кад видех ово...:ROFLMAO:

Донекле и јесте у праву, најбитнија је пажња и квалитетно проведено заједничко време! На крају памтиш то ако си добио, кроз неку свеукупну захвалност, играчке тек понеку којој си се баш радовао.

Ja čak nemam ni volju da kliknem i slušam... pretpostavljam da je neki lajfstajl kouč i viđao sam ga u letu dok menjam kanale.

Vrlo je dopadljiv i harizmatičan i na tome se završava moj utisak i bavljenje njime. Prosto imam takav mozak, ne mogu da ne primetim da je dopadljiv i harizmatičan, onako paketić od muškarca 🤭 a nek svojom spikom farba druge i nek im "otvara oči", taj deo do kojih je saznanja i on došao, meni ne koristi preterano. 😀

Puno lupetaranja u tim vikend showovima. 😄 jel tu gostuje kod Sanje Marinkovic reklo bi po obilju ružičaste boje okolo.

Донекле и јесте у праву, најбитнија је пажња и квалитетно проведено заједничко време! На крају памтиш то ако си добио, кроз неку свеукупну захвалност, играчке тек понеку којој си се баш радовао.
Такви људи су и најопаснији по лаике у теми. Да је 100% будалаштина свако би знао да не слуша, овако кад има нечег паметно хоће човек да поверује и у остатак који не зна.

Јако слабо гледам ове наше финансијске гуруе, од њих неколико ми се само Ђукановић чинио као неко океј, јако основне ствари али то је што ово народу и треба. Основе требају и целом свету уств, ипак је најпродаванија попФинансијска књига Rich dad, poor dad (нажалост купио сам је и ја, али јбг имао сам 14 година).

:)
PXL_20250923_091738016.jpg

Такви људи су и најопаснији по лаике у теми. Да је 100% будалаштина свако би знао да не слуша, овако кад има нечег паметно хоће човек да поверује и у остатак који не зна.

Јако слабо гледам ове наше финансијске гуруе, од њих неколико ми се само Ђукановић чинио као неко океј, јако основне ствари али то је што ово народу и треба. Основе требају и целом свету уств, ипак је најпродаванија попФинансијска књига Rich dad, poor dad (нажалост купио сам је и ја, али јбг имао сам 14 година).

Па јесу, али знаш како, 100 људи, 100 ћуди. Као што кад идеш код зубара или механичара, не улазиш 100% у техникалије посла, него се базира на поверењу, исто тако је и овде, с тим што је овде све базирано на моделима вероватноћа и опсегу тих вероватноћа. Дакле јесте егзактна математика у рачуну, али ти нико не може са сигурношћу рећи исход! Рецимо тај Ђукановић је ок, али се не слажем са свим (и овај колега је у принципу ок, мало је тако ексцентричан) и велика је вероватноћа да је његов избор нјабољи (SP index), али ти он не каже још гомилу ствари, волатилост, одбојност ризику појединца итд...

Онда кад имаш гомилу искуства у тој области, онда можеш да филтрираш, али ни тада ниси на 100% сигурности. Генерално савет за људе је да не улазе у оно што не разумеју и наравно портфолио свега. Искрено то не треба ни пратити, има глобално много озбиљнијих аналитичара...

Kako u kućevnoj radinosti da skinem ovu plastiku sa gaća? 🙂

Nisam ništa ukrao, prosto su zaboravili da mi skinu u radnji 🤷‍♂️ a sad da se vraćam, nemam račun kod sebe, mislili bi, možda, da sam ukrao.

Vratiću se na kraju ako ne uspem. Ali možda mogu sam?

20251213_115755.jpg

Вероватно можеш да поручиш с Темуа или на неком блекмаркету такав скидач, а исплатиће ти се само у случају вишекратне употребе, а то већ не могу да подржим.

Ima skener pored kase koji deaktivira tag, zato ne pišti. Možda najbolje da odeš u radnju da ga skinu iako nemaš račun, čim je deaktiviran znači da je roba plaćena, ovako imaš rizik da pocepaš. Često se dešava da zaborave da skinu, posebno na donjem vešu.

Otići ću, u merkatoru sam to uzeo u supermarketu, bilo je zapakovano kartonom i nije se video tag.. ne znam što guraju toliko unutra da bude nevidljiv... valjda da bi tag uhvatio par gaća odjednom

Да да, обавезно се буше шавови и спаја више пари уколико је то могуће.

Пробај са јаким магнетом, ако не успе скинуће ти у радњи.

Vrh