Šta je novo?

Фасаде / Fasade

Нема на чему. Мени је једино криво што је зграда баш забачена на крају слепе улице и да нисам ту залазио послом ко зна да ли бих је икада приметио.

Ovo bi se moglo nazvati neomodernom. Baš mi se sviđa! Kamo sreće da je više ovakvih primera.

Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=613775#p613775:3bcba8e6 je napisao(la):
direktor » Sre Apr 03, 2019 11:55 pm[/url]":3bcba8e6]I sta garantuje da nece suditi preko veze to sto su se oznojili do fotelje sudije i da nece podleci mitu i korupciji poznanstvima itd itd isto vazi i za javne tuzioce krsmana i ekipu ...
Za instituciju koja okuplja krem mladih diplomiranih pravnika,reci da je beskorisna, smehotres.
Reći oznojili za taj trud, isto smehotres. Da ne kazem nesto sto bi bilo tumačeno na uvredljiv način.

Garantuje najstručnije ljude na najbitnijim pozicijama, što do sad nije bio slučaj.
I zatvoreni krug sudija i podobnih ljudi se razbija, sto je prvi preduslov za nezavisno sudstvo

Off je, ali eto da znaju ljudi sta je u toj zgradi

Не видим никакву сврху сређивања фасада у Бранковој у овом тренутку. За неколико месеци биће поново огавне.

Бранкову треба сузити за по траку, посадити дрвореде, одрасле наравно, као у Булевару, па тек онда уредити фасаде. А све то наравно, кад се изгради нови Зарић и базисни тунел. И метро.

Pre svega izbaciti iz saobraćaja neispravne automobile i autobuse.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne znam da li je neko ovo postavio ranije, unapred se izvinjavam ako jeste. [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=EgJVsqUPLZ8[/youtube]

Eво још једна занимљива фасада у Сундачићевој.

Pa valjda znaci (dace Bog) da temeljno rekonstruisu zgradu putnika. Iskreno se nadam da ce jednog dana na palati "Zora" u Knez Mihailovoj svanuti skele, tabla, i rok zavrsetka 2 godine :)

Meni ovo više miriše na nadogradnju, zato su možda i uzeli toliko vremena (naravno, mislim i na uredjenje enterijera)

Oni rade rekonstrukciju cele zgrade, unutra i spolja, zato je 2 godine rok, a ne jer će 2 godine raditi samo fasadu.

Stigle skele i na ovaj objekat.

Inače, danas sam zatekao gošće iz Hrvatske kako fotografišu kuću u kojoj su snimljeni Maratonci, prvenstveno zbog onih slika u dvorištu.

I priđem, kažem im po čemu je poznata kuća, one se oduševile, otišle na Gugl odmah, mislim da je krajnje vreme da se postavi neka info tabla, generalno fale nam takve stvari.

Лепо рекох да би та кућа Маратонаца да се уреди као у филму и да се додају унутра воштане фигуре глумаца била трећа туристичка атракција у БГу.

IMG-20190410-151707.jpg

Gosvolrtijeva
Inace kuca maratonaca ima vlasnicke probleme
Azavod ne bi da kulisu iz maratonaca ...

Svidja mi se sto se krece i posleratne zgrade, samo moraju se dovesti u red zastakljene terase i klime, kako bi to licilo na nesto, tad bi Beograd bio zaista neuporedivo lepsi. Kad vec odvratne nadogradnje ne mogu da se ruse, ali nadam se da ce jednog dana i to da se desi.

Evo mali insajder u vezi sa zgradom Putnika:
Fasada se VRAĆA u predratno stanje, ali se erker na uglu NE VRAĆA. Iz bog zna kakvih razloga retardirani zavod za zaštitu spomenika nije dozvolio da se erker rekonstruiše ali fasadu su dozvolili.
Uskoro bi trabalo da se postavi ono čuveno platno preko skele sa slikom fasade o kom su mnogi govorili na forumu koliko je to neophodno i da se to svuda radi itd. mada meni nije neki prioritet.

Bas bi volio da cujem tj procitam to misljenje zavoda ...

Moguće da zavod uopšte ne interesuje ta fasada pa je zaštita ograničena na gabarite zgrade u trenutnom stanju, čime je zabranjena dogradnja erkera, spratova itd. Osoba sa kojom sam razgovarao rekla je da je njihova želja (tj. želja investitora) da se fasada vrati u staro stanje. A zavod verovatno nije niti fleksibilan niti im je stalo do toga da se ta zgrada uredi.

Neka uradi sta ga briga zavod ce samo da konstatuje i cao

Sta se desava sa neparnom stranom Brankove ?
Ima li nekih info da li ce i nju da srede

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=616079#p616079:2il7iooo je napisao(la):
xcxc » Sub Apr 13, 2019 10:12 am[/url]":2il7iooo]Sta se desava sa neparnom stranom Brankove ?
Ima li nekih info da li ce i nju da srede
Koliko sam razumeo Vesica sledece god.

Vrh