Dokaz da iako zivi u stambenoj zajednici ne kapira sta ona predstavljaZavrseno alu bez jednog stana id***
Nažalost, sistem je takav da svakom dozvoljava i da baca đubre gde god poželi, da šara zidove, pa tako i ne održava zgradu u kojoj živi, a da pri tome ne snosi nikakve posledice. Negde dalje ga se uopšte ne bi pitalo želi li ili ne obnoviti fasadu, nego bi mu samo stigao račun na kućnu adresu za urađen posao... pa ti nemoj platiti.Dokaz da iako zivi u stambenoj zajednici ne kapira sta ona predstavlja
Postao sam super alergican na sve ljude koji stanove i ponasanje u istim tretiraju kao da ostatak sveta oko njih ne postoji.
+1000Dokaz da iako zivi u stambenoj zajednici ne kapira sta ona predstavlja
Postao sam super alergican na sve ljude koji stanove i ponasanje u istim tretiraju kao da ostatak sveta oko njih ne postoji.
Preko cigli je uradjena izolacija
A plava ce da izbledi vremenom ko i ta prva sto je bila i uradjeno je to ima bar 2 ako ne 3 god
Originalno je bila plava samo je izbledila i mozda je nijansa u izboru u pitanjuPlava boja je od skoro i lično mi se ne uklapa.
Pa očigledno nekom komšiji koji nije hteo da učestvujeKome pripadaju prozor na ulazu u zgradu i bočni zid neokrečenog stana?
Pa očigledno nekom komšiji koji nije hteo da učestvuje