Plasi me ova nadstresnica. Suvise mi lici na onu u NS iako nije na zategama. Pri tom i nema nikakvu funkciju.Ugao kap misine i jovanove
Pre
Pogledajte prilog 236133
Posle naravno nadogradjeno
Pogledajte prilog 236131
Plasi me ova nadstresnica. Suvise mi lici na onu u NS iako nije na zategama. Pri tom i nema nikakvu funkciju.Ugao kap misine i jovanove
Pre
Pogledajte prilog 236133
Posle naravno nadogradjeno
Pogledajte prilog 236131
Када прави већ ретро сатове на тргу, могао би и овакву расвету да врати.
Београду фали боје. Да пређе и црно белог стања у техниколор. Једино када се овако само појединачна зграда среди, околне постају још сивље.Булевар Ослобођења/Славија
Pogledajte prilog 236804
Šta znam, draži mi je ovakav nego kao Tirana. Treba mera uvek.Београду фали боје. Да пређе и црно белог стања у техниколор. Једино када се овако само појединачна зграда среди, околне постају још сивље.
Jezivo sta su uradili, pogledajte samo koja nijansa crvene je upotrebljena a tek sto su stavili plavu boju, uzas.Bulevar kralja Aleksandra 420, malo našminkali.
Pogledajte prilog 237814
Pre
Pogledajte prilog 237815
U Pešti su u širem centru grada, ako se ne varam, čak i svi semafori i dalje nakačeni na ovakve stare stubove. Meni to baš moćno izgleda.Када прави већ ретро сатове на тргу, могао би и овакву расвету да врати.
Мени је овај део са блоковима обојен сад у дречаву црвену увек био накарадан, као да је скроз зазидана тераса.
Racunao covek vec ce opet da mu izvrljaju fasadu ispod prozora, pa sto da se muci...