Šta je novo?

Фасаде / Fasade

Па и ограде око скупштине и Пионирског парко, како су и биле до пре 80 година, а не овај циркус са турским чадорима, и баријерним оградама.

Булевар Ослобођења/Славија
IMG_1924.jpeg

Imao sam neki katalog Komgrapa iz 90ih gde je tu u Katicevoj gde je sada rupa stajala zgrada.

Popravila se malo vizura te strane ulice. Još odudara samo ona bela zgrada na uglu sa Slavijom, verovatno i onu tamno sivu iza autobuske stanice treba srediti, plus ova rupčaga što kaže vranac.

A drugu stranu bolje da ne komentarišem. Neko je na razrušenom placu (ugao Kneginje Zorke i Bulevara Oslobođenja) napravio nelegalni parking.

Булевар Ослобођења/Славија
Pogledajte prilog 236804
Београду фали боје. Да пређе и црно белог стања у техниколор. Једино када се овако само појединачна зграда среди, околне постају још сивље.

Београду фали боје. Да пређе и црно белог стања у техниколор. Једино када се овако само појединачна зграда среди, околне постају још сивље.
Šta znam, draži mi je ovakav nego kao Tirana. Treba mera uvek.

Мени је овај део са блоковима обојен сад у дречаву црвену увек био накарадан, као да је скроз зазидана тераса.

Preko cigli je uradjena izolacija
A plava ce da izbledi vremenom ko i ta prva sto je bila i uradjeno je to ima bar 2 ako ne 3 god

Код нас су сад у моди рефлектори за стадионе са лагера подобног добављача.

Da čudno rešenje sa tim blokovima, izgleda kao da sy naknadno zazidali to. Nije ovo okrečeno ništa wow, izbor boja je upitan, ali svakako izgleda urednije i svežije nego ove iste zgrade pored.

Мени је овај део са блоковима обојен сад у дречаву црвену увек био накарадан, као да је скроз зазидана тераса.

Vrh