Овде је наравно по среди идеолошки "проблем". Већином људима којима смета Ратко Младић, смета им и Дража, али и натпис: Када се војска на Косово врати". Неко ће те људе назвати "либералима", неко "другосрбијанцима", неко "издајницима". Очигледно се ради о једном "пакету" уверења где по аутоматизму треба бити против свега што асоцира на српско, руско, источно, национално, верско, војничко и тако даље... лично сам веома против подела међу нашим народом и волео бих када би се оне постепено превазилазиле. Ипак, јединство се не може постићи на самопорицању и на идеологији блиској ЛДП-у, жена у црном, бивших комуниста, а садашњих острашћених демократа. Примећујем да колико год човек покушавао да се држи теме и не залази у политику или идеолошка питања, неки људи стално реагују на исти начин и на исте теме. Хвала Богу па је њихов број у друштву мали и са тенденцијом даљег смањивања. Утицај им, нажалост, није толико мали, али делује ми да и ту долази до промена на боље. Нећу даље улазити у тему, свестан сам да је и ово скретање са приче о фасадама, али се некада запитате: да ли је могуће, стално исти људи, исте приче.