Dragi svi,
Evo i mene nakon dužeg vremena ponovo na forumu.
Pratim naravno i dalje, samo ne učestvujem u diskusijama zbog nekih ranijih razloga i time što se bavim sada svojom stranicom.
Evo već 5 dana odlažem, da pišem po pitanju skandaloznoj projekta u Admirala Geprata 14. Malo pre sam već pisao jednu poruku koja je bila poduža, pa ću se potruditi da sada budem kraći:
Za početak ljudi moji, da li planiramo nešto da uradimo?
Već vidim repostovana (podeljen članak) Politika(e) i ništa, niko da digne glas.
Malo koji medi je uopšte i uočio da je ovo u planu, čak nisu ni brojne organizacije što sam lično proverio, jer se spominje na svega par sajtova..
Možda će nekome biti smešno, ali ja na primer lično više ne mogu ovo nemo da gledam.
Prevrtao mi se želudac za Resavsku 25 i tu nemoć kada pišem o tome, stižu komentari ,,skandalizovanih" čitaoca i lajkovi, šerovi, ali niko nešto suštinski da uradi. A od kako su tada stavili ogradu, tek su 3 dana posle srušili, dakle bilo je vremena..
Sada nedavno za Mišarsku..
Ako ne daj Bože se obistine ove najave za Krunsku, Admirala Geprata i Kosančićev venac mogu komotno da rezervišem mesto u novom aneksu Laze iza Doktorove kule.
Da ne dužim, (neće čitati posle ljudi kilometarske poruke):
-Hajde nešto da uradimo. Ja sam juče napravio reportažu, poslacu naknadno slike.. Dajte banere za mreže da napravimo pa da svi kačimo, ne morate da stavljate nikakve izvore, nije ki do toga, uzmite fotografije i šaljite kome stignete..
Hajde da vršimo pritisak na Mejlove i inboxe odgovornih..
Hajde da šaljemo ovim ozbiljnijim medijima (po čitanosti mislim ,ozbiljnijim" - većim ustvari)
Ja bih najradije odmah sada pozvao ljude na ulice, ali to nažalost iz razloga koje ne mogu da otkrivam ne mogu.. Moći ću relativno brzo, ali tada će biti kasno.. Dajte makar nešto, nema ovde opravdanja.. Imamo vremena, nije ništa ni krenulo..