[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=460450#p460450:3etdf6of je napisao(la):Bender Rodriguez » Sre Jun 21, 2017 1:57 pm[/url]":3etdf6of]Ja tu vidim jedan mali problem. Čak i kad bi recimo sutradan sve zgrade u Beogradu odlučile da srede svoju fasadu, i time eliminišu grafite, usled ograničenog broja molera i tih što peru fasade, to bi se oteglo na dva, tri meseca. I dok se radi zgrada u Ulici Pere Perića 10, brojevi 6 i 8 koji su prekrečeni pre dve nedelje, bi opet bili išarani.
Reko vidim da muku mučite sa žvrljatorima, i pitam je kad je rađeno krečenje, i ko ga je platio. Kaže skupili su oni pare i prijavili se na neku od onih akcija, pa im je i Grad pomogao.
Prošao sam tuda opet posle dve nedelje i zgrada je već bila zasrana novim grafitima. Isto tako znam i zgrade koje imaju kamere pa su opet zasrane. A što ne bi i bile kad ti zakoni i sudije traže DNK vandala, a čak i da ih isteraš na sud, u najboljem slučaju dobiće par dana pritvora i to je to. I što bi se onda žvrljatori tangirali?
Slazem se u potpunosti sa tobom.
Ja sam ovu zgradu sa grafitima u Carice Milice prijavio jos pre izvesnog vremena i dobio pre 2 dana ovaj odgovor:
"Poštovani,
povodom Inicijative 431 koju ste dana 05.04.2017. godine prijavili Sekretarijatu za inspekcijske poslove, a koja je Odeljenju za komunalne poslove i komunalnu inspekciju prosledjena na nadležnost 20.04.2017. godine, obaveštavamo vas da se po istoj upravnoj stvari već vodi postupak pod brojem 355-1417/16.
Srdačan pozdrav,
Odeljenje za komunalne poslove i komunalnu inspekciju"