Šta je novo?

Фасаде / Fasade

Pritom ne verujem da bacaju sav mobilijar, plastiku, skulpture, namestaj i sl. elemente enterijera, vec vracaju u predhodno stanje gde je to moguce tj. ima smisla.

Foto Direktor i Veni Vidi Vici
Pre i posle
20160225_122607.jpg

file.php

To je ovaj frankenstajn u Prote Mateje. Da li se zna da li rekonstrukcija obuhvata celu zgradu ili samo njihov deo....?

Koji mozak može da peskira fasadu na 23% završenosti. Da li se zna zašto je došlo do skidanja skela a da posao nije završen

a11ef5ccda8969e0864577c6e31ad67b.jpg

58dc82790a7951761b82bb6b14889ad7.jpg

c0b95c052d9fb38973f365da054ba03c.jpg

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Toj zgradi je neophodno sredjivanje i resavanje klimatizacije koje je katastrofalno, kao i dekontaminacija od petokraka sa fasade, grb SR Srbije sa ulaznih vrata...

Da u toj zgradi rade pravnici i sudije bila bi sredjenija nego dok je kralj u njoj ziveo.

Sramota, elementarno nepostovanje pre svega ustava ali i simbola naroda ciji predsednik tu radi. Jos je on na glasu kao neki patriota... vazno da je zaseo u fotelju.

13908814_10154491486384883_8676214280017845080_o-c8a6da.jpg

Двор у којем је смештено председништво је најбољи пример потпуног одсуства наше владајуће елите за естетику и визуелни идентитет.

О чему причате ви људи? Зграда је изграђена у периоду од 1911-1922 и под заштитом је државе као споменик културе. Какве везе има садашња владајућа елита са њеним изгледом и какво вам скидање звезде пада на памет? Шта смо ми, Хрватска и Украјина да рушимо споменике и мењамо историју?

Тај грб није изворно на тој згради. Његово постављање баш представља прекрајање историје. Са куле двора у којем је скупштина града је Ђинђић већ одсекао звезду. Али мени лично више сметају климе, каблови и камере. То је одраз аљкавости.

Нисам ни рекао да је изворно ту, зграда је као таква под заштитом државе и никакве измене се не требају изводити на њој. То што је Ђинђић нешто урадио не значи да је то исправно.

Нисам ни ја за то антикомунистичко дивљање, али мислим да ти дворови треба да имају оригиналне орнаменте. Исто тако и на зграду поште у Таковској као и на степениште Бранковог моста треба вратити старе грбове Краљевине Југославије, али исто тако и на зградама које су оригинално урађене са социјалистичким симболима треба те симболе задржати.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=400538#p400538:hv8tl2xx je napisao(la):
Somi303 » Sre Avg 10, 2016 8:25 pm[/url]":hv8tl2xx]Нисам ни рекао да је изворно ту, зграда је као таква под заштитом државе и никакве измене се не требају изводити на њој. То што је Ђинђић нешто урадио не значи да је то исправно.

Ti si definitivno jako cudan lik. :notok:

Слагао бих кад бих рекао да нисам

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Svakoj zgradi njene orginalne ukrase vratiti iz perioda gradnje zgrade znaci grb sr Srbije nema sta tu da trazi kao ni drugim zgradama iz kraljevine .
Na sivu i zgradama iz tog perioda nema problema

Vrh