Šta je novo?

Студентски трг - Studentski trg

A pretpostavljam da po tim Parizima i Minhenima imaju i na svakoj raskrsnici semaforizovan kružni tok sa ivičnjacima umesto razdelnih linija, na koje zašrafe stubiće, sa sve horizontalnom signalizacijom koja te navodi u traku u kontra smeru, a koja je pritom u koliziji sa vertikalnom signalizacijom.​
Idi oa vidi nemoj da ti zivotni fokus bude na rodnom selu i olimpiskoj regiji...

Mene više podseća na stubićekoji su postavljeni za trening košarkaša i fudbalera.​
Istina :)

Crni su domaći a crveni gosti.
IMG_2941.jpeg

Čemu služe ovi stubići koji su na 1m od desne ivice kolovoza? Glume levu ivicu bici staze? Sramota. I koliko je sada staza dugačka? Odakle počinje i kuda vodi? Čemu sve ovo?
Ma kakva staza, bukvalno je ograđen samo taj deo od Kralja Petra do Pedagoškog muzeja, i na krajevima tog ograđenog dela je nacrtana kosa debela puna linija, koja jasno označava da se tuda ne vozi.

Čemu služe ovi stubići koji su na 1m od desne ivice kolovoza? Glume levu ivicu bici staze? Sramota. I koliko je sada staza dugačka? Odakle počinje i kuda vodi? Čemu sve ovo?
Nije staza. Nego pokušavaju (na lenji i pogrešan način) da spreče zaustavljanje na nepropisnim mestima.

Isti rezon kao i sa ovim mestom:
1000012414-jpg.253899

I onda naprave te kretenizme i postave Belemude da stoje pored tih mesta i da čuvaju te stubiće i ograde.

Umesto da, zamisli čuda i genijalnosti, ne postavljaju stubiće i ograde nego da postave Belemude da sprečavaju i kažnjavaju nepropisna zaustavljanja i parkiranja.

the-universe-tim-and-eric-mind-blown.gif

Znaš onu izreku "Gde prestaje logika, tu počinje Srbija"?

Epa ovo ti je primer toga u praksi.

Ima al vidis da ovoj paradajz brigadi ne moze da se objasni to...da sanjaju savski venac a bude se u krnjaci

Pa nije random ako hocete bic stazu u centru nema drugog nacina...sto se tice karadjordjeve svakako je bolja ograda

Ima al vidis da ovoj paradajz brigadi ne moze da se objasni to...da sanjaju savski venac a bude se u krnjaci
Pretpostavljam da si uvek oran da naučiš nešto novo, pa evo prilike. Za početak ti se javljam iz mesta stanovanja koje je isto kao i moje rodno mesto. Mislim na opštinu.

A sada da pređemo na lekciju br. 2. 👇
Pa nije random ako hocete bic stazu u centru nema drugog nacina...sto se tice karadjordjeve svakako je bolja ograda​
Pa mi i hoćemo bici stazu u centru, al' ovde govorimo o tome da smo ustanovili uvidom na terenu da je ograđen prostor koji nije ni planiran da bude ponovna bici staza nego prostor za koji pojma nemamo šta treba da bude, a u svrhu sprečavanja zauzeća istog tog prostora od profesionalnih parkirača i zaustavljača kola na "samo da odnesem tetki lek".

Vrh