Šta je novo?

Страни филмови снимани у Београду

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=838578#p838578:38td7g2s je napisao(la):
Вожд » 04 Apr 2021 09:33 pm[/url]":38td7g2s]
Popularna američka glumica Elizabet Olsen (32) bila je jednom u Srbiji, a nakon toga je poručila svima da ovde nikada ne bi trebalo da idu!

Gostujući u jednoj emisiji, ona je iznela niz skandaloznih poruka prema našoj zemlji i našem narodu.

"Zapravo nema ničeg jedinstveno srpskog, jer su oni tek oko 13 godina svoja zemlja. Oni nemaju ništa svoje, samo uzimaju od onih koji su u nekom momentu zauzeli njihovu zemlju", izjavila je glumica.

https://mondo.rs/Zabava/TV/a1455443/eli ... video.html


Jadna nema pojima o čemu priča...
 
Bila mi je jedna od najsimpatičnijih glumica, i to ne samo zbog lepote nego i zbog šarma i intelekta (koji sam očigledno pogrešno procenio).

Ne znam šta joj se to kog vraga desilo, ali nakon ovoga za mene više ne postoji.
 
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=j2v2ZdRDu9Q[/youtube]

Uh, nije sjajno... ajd što su ljudi pričali u bioskopu... ajd što Srbija tehnički i postoji 13 godina (bez Kosova), mada to tek 2014. nije bilo tačno... ajd što smo zaista pozajmljivali puno iz susednih kultura, što je prirodan proces... ali sve se kombinuje u takav ogavan utisak... Stvarno, sram je bilo, žao mi je što ne možemo svi da živimo kao imperijalistički milioneri u njihovoj izuzetno dugotrajnoj američkoj kulturi. Totalno razmaženo.

Eto, Benderu, da znaš da se sa ovakvim stvarima pretvorim u četnika :D
 
људи, она је ограничена као и сваки просечни Американац. не знам шта се чудите. она је вероватно чула за Србију 1999, па мисли да од тада постојимо. баш зна да су све наше државе које су претходиле заправо национално-културни континуитет
 
Ok, ispostavilo se da je sadasnja devojka njenog bivseg momka iz Beograda. Dakle, njen komentar nema veze sa njenim utiscima o Srbiji. Misterija resena :D
 
Џејмс Бонд у Београду

Енглески глумац Данијел Крејг дошао је у Србију поводом снимања наставка филма „Нож у леђа“ из 2019. године, чију режију и сценарио потписује Рајан Џонсон, потвдила је Танјугу продуцентска кућа.

https://www.rts.rs/page/magazine/ci/sto ... ograd.html
 
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=iLwyq0FcUvo[/youtube]
Der Zigeunerbaron (1962) - mit Willy Millowitsch - Jetzt auf DVD! - Johann Strauß - Filmjuwelen
 
Познати аутор научно-фантастичних филмова и серија Дин Девлин, снимиће своју нову серију „Барка“ у Србији ...
Извор Спутник
 
Vrh