Šta je novo?

Стајалишта

sdc19081.jpg

Зна ли ико када ће прорадити на стајалиштима у В.Степе?
 
Ово дефитивно не би ишло код нас. Прво , зато што смо већ имали сличне кутије (додуше не оволики Hi-tech) па су их павијани све полупали , друго што би ово било бацање новца за кичерај ,а треће је што би због природе наших стајалишта ове кутије морале би да буду јако велике. :?
 
Norexan":3ov9cobt je napisao(la):
...,а треће је што би због природе наших стајалишта ове кутије морале би да буду јако велике. :?
Биле би као индијански тотеми од 5 метара.

Да ли је кич или не, није од пресудног значаја ако даје добру информисаност. По дизајну могло би да се направи налик на Алма куатро рекламне панеле на станицама, само мање ширине.
 
А , да се овако нешто или било шта слично прави опет би поједини кмечали како се бацају паре на глупости , да се ради и најмање промене као што су и биле сада урађене опет кмечање , када се ништа не ради кмечи се што се ништа не ради и тако... Е , када се будемо одлучили где ћемо и како ћемо тек тада кренуће нам на боље... :bash:

При том треба имати у и виду да на територији целог Града Београда постоји преко 2000 стајалишта! И правити 2000 оваквих и сличних чуда је ништа друго него бацање новца. Зато само лепо бандерчина и фенси плехчина и ништа друго. Све остало је према потреби. :)
 
Ja imam jedno pitanje za upućenije članove. Jasno je da će se po svim selima Sopota, Barajeva, Lazarevca postavljati zelene i plave table za 3. i 4. zonu (iliti plehovi, kako ih Norexan zove) i da su ekipe već na terenima i postavljaju...
E, sada, interesuje me, da li će neko da betonira prostor za čekanje autobusa, jer je 90% prigradskih stajališta u blatu. Znači, ne mislim na stajališta u samom Lazarevcu, Mladenovcu, Obrenovcu, mislim na Dudovicu, Barzilovicu, Malu moštanicu, Mislođin, Guberevac, Vrčin...
Da li je u planu samo pleh, ili i parčence betona?
 
Imam utisak da su samo zaduženi za postavljanje tabla, a da će tema betoniranja biti sa "nismo nadležni" između DJP, Sekretarijata i Beograd Put-a.
 
Данас на јутарњем програму Студиа Б било је речи о новим стајалиштима. Рекли су да је тренутно урађено око 2000 стајалишта (остало је још нешто мало да се наручи) и да само треба да их поставе ,а што ће ићи нешто споријим темпом... :)
 
I da dodam da će ići sporijim tempom zbog velikog obima posla ...
 
Ја колико знам од Батајнице до Дудовице биће постављени овакви сиви стубићи ,а разликоваће се једино по боји зоне... :)
 
Pa kako si napisao ispade da su novi idi begaj :kafa:
 
Norexan":33w4zeaj je napisao(la):
Ја колико знам од Батајнице до Дудовице биће постављени овакви сиви стубићи ,а разликоваће се једино по боји зоне... :)

Hahahahah! De nadje Dudovicu ! :laugh:
 
Svaka čast onome koje projektovao stajalište i parking na istom mestu. :roll: :bash:
 
И на Главној железничкој станици где стају траваји 3, 12 и 13 такође постоји овај нови зелени стубић. Чек' ? Зелени стубић? Зелена бандера? Зар не би требало да буде сива? :shock:

Иначе , супер је што су задржали стару добру зелену боју , јер је доста уочљивија у односу на сиву боју. То ме је посебно обрадовало. :D
 
Vrh