Na koji god nivo lepote da si mislio , previše je. Ni ova sadašnja nisu lepa , al' su barem funkcionalna. Barem znaš kuda ideš , ako zađeš u deo grada koji ti nije poznat. Pogotovu ako se sprovede nova mreža linija , ima da nastane haos.
solecar":13ol0o3x je napisao(la):Na koji god nivo lepote da si mislio , previše je. Ni ova sadašnja nisu lepa , al' su barem funkcionalna. Barem znaš kuda ideš , ako zađeš u deo grada koji ti nije poznat. Pogotovu ako se sprovede nova mreža linija , ima da nastane haos.
Ne samo da ne pruža ništa novo, nego ima čak manje informacija u odnosu na staru pošto nema ispisan naziv terminusaBulbulderac17":2uh027tn je napisao(la):Koje je ovo mazanje ociju u rangu farbanja autobusa...ne znam koju novu info pruza ova nova info tabla u odnosu na staru....?
marrecar":1cd2bxq5 je napisao(la):Ne znam sta je falilo da se umesto tabli sa nazivom stanice stave ove nove sa bojom zone i nazivom stanice i drugim informacijama, a ove donje plave table da ostave. Ionako lepo izgleda, a mogu samo da ustede. Donje plave tablice nemaju nikakve oznake da pripadaju nekome, tako da je dovoljno samo gornja tabla da se zameni.
kopmania":2vo2u8nk je napisao(la):Meni se svidjaju stanice iz londona
zexland":3sqacfln je napisao(la):Ovo nema veze sa predlozenim resenjem, pritom opet su zamazali stare stubice ! Spojevi su katastrofa...opet budzevina !
Нисте уопште скроз промашили поенту.Norexan":1eql2ypv je napisao(la):Замисли имаш стуб и плех. Покушај да направиш "оригиналност". :laugh: :lool:
Sad će biti ona grozna siva iz 2015 , dok ne počne da izbija zelena.zexland":3ebhix4a je napisao(la):Jedino je boja stubica dobra...makar nije vise ona grozna zelena iz 72e.