Ту је облик!Ralja / Robna Kuća /.
Pogledajte prilog 241731
A nejasno mi je totalno zašto ovo stajalište preskače 491 kada je za većinu u Ralji to najbliže stajalište. Pritom staje na nekim dosta manjim stanicama.
Ако чекаш 9А ни случајно немој да се уздаш у апликацију и инфо табле, кад дошао дошао је.Ja prestao odavno da se uzdam u njih. Mislim pogledam, ali ne uzdam se da će da bude kako kažu.
Otprilike svaki drugi dan mi se na više mesta dešava da vozilo dođe pre ili kasnije nego što displej najavljuje. I to ne mislim na greške i odstupanja od 1 stajališta i 3 minuta, nego odstupanja od po 2-3 stajališta i 5-10 minuta.
Haos, kao i sve ostalo što ovi dovate.
Kako to mislite? Da li ste ozbiljni? Deportujte gospodina iz države.Doduše da je do mene, Vasina bi bila svedena na 2+1 i onda bi trotoar tu bio širi. I humaniji, prohodniji. A ispred i iza pojasa stajallišta drvoredi ili bar žardinjere.
Jedno od najgorih stajališta u gradu, smrt ako se leti čeka prevoz ovde. Vrućinčina sa asfalta i zgrada, ogromna buka, mala nadstrešnica, nigde hlada - a tačno ono stajalište gde vidite 17 sa druge strane autoputa kako mili uz rampe i nadvožnjake i nikad da stigne.Ovde na Autokomandi kad su posle pečurki počeli da stavljaju nadstrešnice, ne d'o bog da su možda proširili i uredili trotoar i izgradili dodatnu malu stazicu. Ma joooook, šta će to kome. Neka gazi raja po blatu i po kolovozu, nek se stropoštava niz padinu i nek se nabijaju jedni u druge kad ulaze i izlaze iz autobusa...
Pogledajte prilog 244963