Jelancha
Expert
- Učlanjen(a)
- 15.11.2022.
- Pohvaljen
- 26.920
Koliko sam upoznat, naš jezik sadrži znakove interpunkcije. Žalosno je videti nepismenu signalizaciju.
Знакове по Београду прави Београд пут. То су катастрофални знакови, никад у потпуно по стандарду односно по Правилнику о саобраћајној сигнализацији. Нема никакве контроле кад се знак направи. Детаљи на знаковима често стоје укриво.A mene takođe zanima da li je ovaj font po pravilniku. Nešto mi je sumnjiv. Pojavili su se na mnogo mesta oni znakovi "kružni tok usporite" i "savski most zatvoren" sa nekim nestandardnim fontom.
Napr(e)dno.Koliko sam upoznat, naš jezik sadrži znakove interpunkcije. Žalosno je videti nepismenu signalizaciju.
Ok. Koliko se ja razumem u medicinu, 71 i 75 će ispuštati putnike tamo gde im je početna stanica? I onda će ljudi pokušati da izađu, dok ih istovremeno stampedo onih koji čekaju napolju, i hoće da sednu, bude uguravao nazad. Jedna krajnje bezbedna situacija. Kao veselih devedesetih. Koji mozak treba da budeš da ukineš izlaznu stanicu na terminusu...Mislim da je bilo
Pogledajte prilog 233790
Ok. Koliko se ja razumem u medicinu, 71 i 75 će ispuštati putnike tamo gde im je početna stanica? I onda će ljudi pokušati da izađu, dok ih istovremeno stampedo onih koji čekaju napolju, i hoće da sednu, bude uguravao nazad. Jedna krajnje bezbedna situacija. Kao veselih devedesetih. Koji mozak treba da budeš da ukineš izlaznu stanicu na terminusu...
Najprostiji primer je onaj ogroman beli novopostavljen znak na trgu Nikole Pasica, ni po kakvim standardima.Знакове по Београду прави Београд пут. То су катастрофални знакови, никад у потпуно по стандарду односно по Правилнику о саобраћајној сигнализацији. Нема никакве контроле кад се знак направи. Детаљи на знаковима често стоје укриво.
u dve reči: reši rebus.