Šta je novo?

Стајалишта

image.jpg

Bolje 67 i 68 onda da produže negde nego ovo mrcvarenje.

Ljudi je l oni ovo rade namerno?
Ista priča kao kružnim tokom i semaforima?

Koliko se sećam sa prethodnog obaveštenja poslednje stajalište je bilo prolazno, medjutim 15-ica je koristila staro i to na sred ulice. Danas je stala i tu i na poslednje stajalište.

Neki displeji nisu radili - totalni haos

Ok, ovo sa 67 i 68 je dobro u smislu da ne mora da se ide u ono ruglo dole. Ali nelogično je da se tu čeka bus za suprotan smer. Bolje onda na Trg republike da su ih produžili.

Isteklo mi vreme za editovanje poruke. Kad završe kružni tok na Trgu republike, tu mogu da se okreću 67 i 68, a da ulazno i izlazno stajalište bude ono preko puta Staklenca gde staju 28 i 41. Mislim da linije koje idu na 20-30 minuta ne bi pravile nikakvu gužvu, jer bi to stajalište bilo prolazno kao sada Zelenjak.

Ok, ovo sa 67 i 68 je dobro u smislu da ne mora da se ide u ono ruglo dole. Ali nelogično je da se tu čeka bus za suprotan smer. Bolje onda na Trg republike da su ih produžili.
Evo da ja napisem malo iz prakse kalo to sada izgleda, sto bi rekao brat vlogzilla uzivo sa terena. Nikako nije dobro sto su busevi koji idi na pola sata a kada ispadnu i na sat dobili prolazna stajalista. Ranije je 67 kretao sa pocetne u 16:08 sto je odgovaralo dosta zappslenih, a sada se pojavi npr u 15:55 u koji udju 3 osobe a sledeci (posto se zaglavi kod usca i na kt) je npr u 16:30 i kasnije. Za nekoga ko radi i ide ka areni u kombinaciji sa eko1 koji ostvari vise nepolazaka u 15:53 nego polazaka, prakticno je ukinut prevoz. Da ne pricam da je aplilacija postala beskorisna, posto sada polazuje oba smera kao jedan pa ti racunaj. Npr 67 pokazuje da je kod usca i dolazi na pocetnu za 5 min, pojavi se na kt i pokazuje 4 min, onda odjednom isti taj krene da se udaliava i pise 6 min, i onda skapiras da taj odjednom magicno ide ka savi a ne prema gradu. Svaka cast mozgovima, ponekad stvarno mislim da retardi rade u svim gradskim sluzbama

Izgleda da uvode novo stajalište za 33, 406L i 409 u Vojvode Stepe. Između stajališta "Voždovac" i "Milića Marinovića" odmah kod raskrsnice za naselje Stepa Stepanović. Vidim onu žutu oznaku BUS na putu. Videćemo kako će nazvati to stajalište.

Sent from my RMX3710 using Tapatalk

Izgleda da uvode novo stajalište za 33, 406L i 409 u Vojvode Stepe. Između stajališta "Voždovac" i "Milića Marinovića" odmah kod raskrsnice za naselje Stepa Stepanović. Vidim onu žutu oznaku BUS na putu. Videćemo kako će nazvati to stajalište.

Update: postavili su i stub sa nazivom. Zove se "Stepa Stepanović"

Vrh