Šta je novo?

Стајалишта

Општина или град су одговрни за јавне службе колико знам то је у њиховој надлежности. Влада евенутлано одборава буџет граду на примет итд.
Budžet grada usvaja gradska skupstina

IMG-59348be7152033092f04818459208720-V.jpg

Primetio sam danas da na nekim displejima na stajalištima pozadi postoje neki otvori na onom limu, dal su to uradili zbog hlađenja ili su montirali neke zvučnike...

Neka ga izmišlja na stajalištima u Jurija Gagarina i svugde po gradu gde nedostaju osnoivni elementi funkcionalnog stajališta. Tu mislim i na samu podlogu na kojoj se stoji i na prilaze istima. Više bi nam značilo od izmišljanja umetanja kružnih tokova, ukidanja skretanja, zamene kocke za asfalt, proširenja ulica i bulevara koji ne zahtevaju eksproprijaciju, ukidanja pešačkih prelaza, promena smera kretanja u ulicama, promene smera ulaska i izlaska iz javnih garaža, popločavanja funkcionalnih trgova, promena izgleda fontanama...​

Nisu bila odmah uspostavljena. Kad je tačno to odrađeno, ne znam, ali verovatno vrlo brzo, jer ne bi smo @Вожд i ja ranije pisali na tu temu. I da, da ne bude zabune, ovom postavljenom mapom samo obaveštavam da su uspostavljena, i da je to tek sada urađeno.​

Sta tek reci za stajalista na obodima grada, npr. duz Zrenjaninskog puta, Smederevskog puta, bulevara iznad Ustanicke i ko zna gde sve ne...
Kakve info table, neka nemaju ni obicnu, druga koja imaju su izlomljena, kakva pecurka ili slicno...

Eto mozda prilike, da se kontaktira ko treba...

Ccc čuj obod grada, mi u Vojvode Stepe između Autokomande i Trošarine nemamo info table, a u širem smo centru.

Jeste, samo bi ljudi u ovim delovima grada, makar trebali imati obicne table i nesto nalik stajalistu...
I trotoar nekakav npr.
Jeste, problem je i uzi deo grada, ali obodi su poprilicno zapostavljeni....

Sta tek reci za stajalista na obodima grada, npr. duz Zrenjaninskog puta, Smederevskog puta, bulevara iznad Ustanicke i ko zna gde sve ne...
Kakve info table, neka nemaju ni obicnu, druga koja imaju su izlomljena, kakva pecurka ili slicno...

Eto mozda prilike, da se kontaktira ko treba...
Da bi se prijavilo nadležnima, potrebno je fotografisati stajališta, jer u suprotno ne reaguju.

Da li postoji neki mejl osim info@ ( jer na taj odgovore dobijao nisam), gde makar genericki odgovaraju hehe...?

Vrh