direktor
Professional
- Učlanjen(a)
- 10.10.2008.
- Pohvaljen
- 45.792
Da ga nisam koristio i da nisam video da staje tu pa i nekakoZato što ne koristi pomenuto stajalište.
A nije označeno ni ono na dnu nemanjine
Da ga nisam koristio i da nisam video da staje tu pa i nekakoZato što ne koristi pomenuto stajalište.
Ја бих ипак ставио стајалиште ближе раскрсници Милутина Миланковића и Шпанских бораца због преседања са трамваја на 67 и 94. Пошто 85 не иде баш често, понекад од Ерпорт ситија ка Бановом брду користим комбинацију 94+13 и није баш згодно то преседање. За смер ка Блоку 45 (ка Антифашистичке борбе) има места у разделном појасу Милутина Миланковића код раскрснице са Шпанских бораца, али у смеру ка Бановом брду би стајалиште заиста морало да буде даље од раскрснице јер смета лево скретање у Ђорђа Станојевића. Можда да се једна саобраћајна трака у Ђорђа Станојевића искористи за стајалиште. Свакако из Шпанских бораца само две траке иду право у Ђорђа Станојевића.Nešto sam razmišljao. Preko puta Vera na NBG je onaj NCR i tu stalno prelaze ulicu van pešačkog prelaza. Da li postoji mogućnost da se negde na sredini tog dela ulice postavi pešački, a uz to i stajališta za tramvaje? Nekako mi fale stanice na tom mestu, jer je ona kad siđe s mosta zabačena, a do one stare kod Buvljaka ima i semafor. Pa kad već čekaju semafore, mogu da stanu između na stanicu. Bliža je i za blokove 24 i 28, možda i 23. U svakom slučaju ne mora ona velika raskrsnica da se prelazi.
Ako se ne varam, rečeno je do kraja meseca. Ali poznavajući gradsku vlast verovatno će kasniti.Када ће да пусте у рад то?
Ja sam mislio na pešački prelaz i stanice u Milutina Milankovića između NCR-a i Vera. Ne znam koliko je izvodljivo, ali tu često viđam da prelaze iz te zgrade u super vero i džambo. Jedan pešački i uz to stajališta za tramvaje bi dobro došli.Ја бих ипак ставио стајалиште ближе раскрсници Милутина Миланковића и Шпанских бораца због преседања са трамваја на 67 и 94. Пошто 85 не иде баш често, понекад од Ерпорт ситија ка Бановом брду користим комбинацију 94+13 и није баш згодно то преседање. За смер ка Блоку 45 (ка Антифашистичке борбе) има места у разделном појасу Милутина Миланковића код раскрснице са Шпанских бораца, али у смеру ка Бановом брду би стајалиште заиста морало да буде даље од раскрснице јер смета лево скретање у Ђорђа Станојевића. Можда да се једна саобраћајна трака у Ђорђа Станојевића искористи за стајалиште. Свакако из Шпанских бораца само две траке иду право у Ђорђа Станојевића.
Ne znam da li može pešački preko šina bez semafora. Jel ima takvih slučajeva?
a šta ako je neko sujeveran i ne želi da prodje izmedjuJako je širok razmak između stubova mogu da prođu kolica bez ikakvog problema.
Zašto ovo nisu mogli ispod nadstrešnice da stave? Samo znaju za budženje i improvizacije... OK ako nema mesta, ili ne postoji nadstrešnica...
Nek iskopira Ćopića.a šta ako je neko sujeveran i ne želi da prodje izmedju
U NS- u naprednjaci te info table postavljaju na nadstrešnici. Ovo u Beogradu više izgleda kao da nisu ni razmisli da postoji druga opcija.Zato što mora sve što radi aktuelna gradska vlast da bude drukčije od prethodne, jer sve što su prethodni radili, to ne valja ništa, sada grad konačno prestaje da bude kasaba i počinje da liči na moderan Evropski grad. I tako u krug, ko god da je aktuelan u datom trenutku.