Beki
Professional
- Učlanjen(a)
- 27.10.2015.
- Pohvaljen
- 21.461
Daleko bilo.Daleko bilo ako si se ovim obratio meni
Daleko bilo.Daleko bilo ako si se ovim obratio meni
Politika je njihovo glasilo, to se moglo videti još odavno a najviše se potvrdilo u prethodnih par meseci tokom protesta. Mislim da će oni pričati o ovome dokle god njihove aktivnosti i izveštavanja ne podižu prašinu dovoljno visoko, do viših partijskih funkcionera i partnera. Ako ikada preteraju, ili zasmetaju nekome visoko, obustaviće priču o rušenjima i opravdanosti svega ovoga. I ovo što pišu ponekad, pišu radi tiraža i da održe utisak da su kao neutralni i objektivni. Ali sve to ostane na jednom površnom nivou.A za novine Politika me raduje da su se uključili.
Zabrana za sva motorna vozila zutom trakom u odredjenom periodu dana osim za gsp.Шта представља овај саобраћајни знак?
Da je prozore uradio kao što je na originalnoj bilo bi daleko podnošljivije. To staklo na prozorima replike izgleda toliko neprirodno.najezim se svaki put kada cujem "replika fasade"....odmah me asocira na novi sad i nesretnu zgradu stare komunalne banke....nadam se da slicno ili isto nece biti i ovde na slaviji!!!!
Pogledajte prilog 171913
gornja foto google donja moja
stanje pre urbicida:
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.www.google.de
Има и бољих примера.najezim se svaki put kada cujem "replika fasade"....odmah me asocira na novi sad i nesretnu zgradu stare komunalne banke....nadam se da slicno ili isto nece biti i ovde na slaviji!!!!
Pogledajte prilog 171913
gornja foto google donja moja
stanje pre urbicida:
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.www.google.de
Pa evo na slici iz Kneza Miloša koju je Došljak prikazao nema nekog velikog cirkusa,a i boje zgrade u S. Markovića i ove Delije nisu nespojive.Ne bi bilo, bilo bi odvratno kao i sada što je... a za slično se mnogi i ovde zalažu.. cirkus..
Integrisane zgrade su zgrade moderne arhitekture bez obzira što su predratne.Има и бољих примера.
Pogledajte prilog 171914
Zašto? Podseća na pramac broda, baš je kul..И овај расцеп на ћошку је јако ружан.
Pa privatna zgrada ni ne sluzi za opstu korist. Jer isto bih se ja zapitao koju ja korist imam od tvoje zgrade u bulevaru DS?
Bice neki bazen ili spa u koji ce moci da dolaze ljudi iz okoline, eto to je jedna od direktnih opstih koristi, naravno mora da se plati, logicno.
Druga opsta korist je sto ce se objekat odgovorno i sistemski odrzavati, za razliku od objekata koji su do sada tu bili u ocajnom stanju, zahvaljujuci neodgovornim starosedeocima. Dopustili su da biseri arhitekture propadnu, koji je to odnos prema gradu???
Pravo pitanje je koju opstu korist je imala lokacija do sada?
Da odgovorim na pitanja ukratko:Pa privatna zgrada ni ne sluzi za opstu korist. Jer isto bih se ja zapitao koju ja korist imam od tvoje zgrade u bulevaru DS?
Bice neki bazen ili spa u koji ce moci da dolaze ljudi iz okoline, eto to je jedna od direktnih opstih koristi, naravno mora da se plati, logicno.
Druga opsta korist je sto ce se objekat odgovorno i sistemski odrzavati, za razliku od objekata koji su do sada tu bili u ocajnom stanju, zahvaljujuci neodgovornim starosedeocima. Dopustili su da biseri arhitekture propadnu, koji je to odnos prema gradu???
Pravo pitanje je koju opstu korist je imala lokacija do sada?
Pa ima nas mnogo, 300 miliona Srba i svake godine 10 miliona novorođenih. Pa nemamo gde više da stanemo i zato moramo da zidamo stanove što pre, što više.Mi volimo da svaki milimetar u gradu bude iskorišćen i prenatrpan da ne moze da se diše više.