Šta je novo?

Скверови и платои Београда / Skverovi i platoi Beograda

Можда грешим, али мислим да су ове мање плоче ту због колског приступа гаражи, оне би требало да боље подносе притисак тежине возила.

evo dve od malopre. desetak radnika se muva oko te fontane :) ploce i dalje postavljaju samo njih dvoje (oni u narandzastoim kombinezonima na prvoj slici..

Pa sad vise ne znam ni ja.Mada sto bi vodovod postavljao zardinjeru?

Ljudovi...ovo ce da izgleda jako lepo cini mi se. Samo mi nije jasna prica sa drvoredima sto trebaju da budu na platou postavljeni.

Неће бити дрвореда, него жардињере. Кажу због подземног пролаза. Али није јасно зашто неће бити дрвореда у три улице које се сада управо раде, а у којима нема ни једног јединог дрвета.

Na dnu vesti o Svetogorskoj na Novostima imate tekst.Ono sto sam rekao da je fontana je tacno.A postavice i ,,humke".

Zamenjena su i strokava stakla na izlazu iz podzemnog!

Надам се да ће дизајнирати неке нове жардињере уместо оних које се развлаче још од краја осамдесетих прошлога века !

Da li su uklonili reklamu za TC "Arkade" i da li su ukloni reklame sa stakala na tom ulazu??? Ako nisu džabe su krečili.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=556917#p556917:2m1onklw je napisao(la):
vucko » Pet Avg 03, 2018 11:09 pm[/url]":2m1onklw]Da li su uklonili reklamu za TC "Arkade" i da li su ukloni reklame sa stakala na tom ulazu??? Ako nisu džabe su krečili.
nisu taj ulaz pipnuli nisu.Evo i slike

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=556630#p556630:1rrkwvqq je napisao(la):
ГЛАС ПРИРОДЕ » Pet Avg 03, 2018 1:44 am[/url]":1rrkwvqq]Надам се да ће дизајнирати неке нове жардињере уместо оних које се развлаче још од краја осамдесетих прошлога века !
Nece biti zardinjera stavili su jos na dva mesta buduce sadnice gde je moglo.Vidi se na slici gore :D

Reklama atkade bi trebala biti uklonjena postavljena je bez dozvole plan je bio da se ograda promjeni ali problem su vlasnicki odnosi

На основу чега било ко може да тврди да неће бити жардињера и да је најављена одлука о постављању истих уместо дрвећа измењена ?

Дечанска улица је једна од најзагађенијих, да се то установи нису потребна никаква мерна средства, довољан је нос. Жардињере са растињем су препрека која штити пролазнике од реке гасова и истовремено доноси и ликовне вредности растиња, све заједно - једно једноставно улагање које је лековито и корисно за расположење и становника и пролазника и бољи изглед града ! А на слици се виде - стубићи. Ипак, вероватно ће направити мали трг са клупама и неколико жардињера код водоскока.

Da je volje, a buduci da ne moze da se kopa zbog podznog prolaza, celom duzinom od tunela do DO bi postavili zeleni zid kao kod pravnog ili na platou kod Beogradjanke.

Na taj nacin bi se stvorio utisak zelenog dzepa, jer pesaci na bi videli vecinu vozila na tom potezu a o filtriranju vazduha da i ne govorim.

Sent from my Ektra using Tapatalk

Uopste ne moraju da se stavljaju zardinjere.Kao sto se i vidi na renderu drvece treba da postave po sredini a cak da ih postavljaju uz saobracajnicu ima dovoljno prostore i pored podzemnog...Ja mislim da ARKADE treba da se ugasi i zakopa!!!

Skver M Mladenovica deo prema tunelu. Posao je pri kraju.. jos mesec.. dva... :)
Fontana je na svom mestu... Krug pored je za zardinjeru ?.
Sve to naravno nema veze sa renderom od ranije.

Vrh