Evo malo BL od mene. Slike su, vidite po vremenu, nastale 27.09..
Gajeva, ne bi skodilo jos koje drvence. A zasto ne i ciscenje:
Novogradnja u istoj:
Relikvija pored kompleksa "Palas". Radije bih rusio novajliju pored...
... da gurnem zaista divan spomenik palim borcima tu:
Ovako zaklanja muzej iza. A fali mu i trg ispred. Ovo drvo ce morati da leti (Sadisa, javi se):
Moguce da ce kompleks "Bijeli Dvor" bacati senku na spomenik:
A pogled buducim plemicima je uljepsao grad:
Zelena povrsina (ne park) i sam spomenik su pravo osvjezenje. No sitna rizla vec predstavlja problem:
Spomenik K. Banu i T. Kotromanicu su, cini mi se, braca po vajaru:
Poplocana povrsina (ne park) je dobro ispala na kraju uz obavezne propuste zbog predizbornog slikanja. Mijesanje materijala nije po mom ukusu:
Ne vidi nit cuje se na slici seksi saksofon muzika iz zvucnika montiranih na bandere.
Tako da prekodrinski narod posjeduje sad sopstveni pjevajuci ili svirajuci kruzni tok.
Samo rijesenje sa kruznim tokom oko Tvrtka je za pjesake, bicikliste i automobiliste najveca avantura grada pored raftinga.
Oprez, slika vara:
Orao je tu i ima odlican pregled:
Rekonstuisana kuca Milanovica je dobila malog brata, koji se pravi stariji nego sto jeste:
Kastel je dobio stazicu (ne stazu) koja je prilicno neudobna za hodanje:
Ljudi ocigledno radije hodaju pored stazice:
Ali zato kad skrenete pogled sa barice...
Fale slike setalista kraj Vrbasa, koje je najveci iskorak ovog grada. Milina je se prosetati tu. Nisam slikao na zalost.
Uz lijepo vrijeme i uzputno pice imate u trenutku osjecaj da ce sve biti u redu.
Takodje fale slike novog parka sa vjestackim jezerom (da, parka) kod Delte ili kampusa, kako god, jer prosto nisam tu bio.
Inace, grad je ugusen u predizbornoj kampanji dobro poznatih partija i lica.
Trg Krajine, gdje ponekad nadjete koju dobru knjigu ili plocu je pun partijskih standova.
Satori i Narodna muzika kao na svadbi tamo nekog rodjaka. Samo jos prase da se okrece.
Bonus, kafana "Kas'kom":