Šta je novo?

Реконструкција Трга Републике

Pa dobro, znači ne fali im cela kocka, fali im 1/3 kocke. Još gore, pošto mentoli neće umeti da iseku i uglave to kako treba.

Opet su Teletabisi i opet sam pri stavu ko j... njih i njihov narušen ugled.
Најсмешнија прича ” радови у току” какви радови у току, овде нема помоћи. Класична српска глупост и незнање. И онда ће ти комадићи кренути да излећу, запиње се, улази вода, све се помера и оде све у… , хиљаду пута виђено на овим просторима.

Ništa ne razumem. Jel fotografija lažna, te su procepi mnogo manji nego na toj slici?

A ako neko misli da ne bi SNS ostavio takve procepe, očigledno ne zna do kog nivoa je dogurao stepen ku...bolje u Srbiji, pogotovu kod javnih radova.

A što se tiče SNS bagre, šta me briga i ako ih je neko oklevetao i svesno postavio montažu koja ih opanjkava? Neka je, ko im j... m... Ako nije istina to na tom mestu, sigurno su istina drugih 99 reportaža da 99 drugih mesta i gadilišta....​
Fotografije su autentične, ali ovo je kao ono sa dečakom koji je vikao vuk. Na kraju će se desiti da kada negde zaista bude potrebno da se reaguje, ljudi će biti u fazonu kako je to samo još jedan u nizu koji je željan pažnje.

Kada smo već kod kritike, stoput smislenije mi je kritikovanje radova na i oko Studentskog trga, jer tu već sada vidimo promašaje koje ćemo morati u budućnosti da ispravljamo. Pre svega mislim na režim saobraćaja, semaforizaciju, ukidanje pešačkih, promenu režima funkcionisanja ulica, razdelni ivičnjak za odvajanje smerova koji izdaleka nekima izgleda kao obična iscrtana linija, ukidanje bici staze, igrarija sa parking mestima... E da, tu imamo i sužavanje trotoara kod Narodnog pozorišta na tačun kolovoza. To mu dođe kao spona između dva trga.

I još jedna stvar, bolje je fokusirati se na to što stavljaju stub za semafor / signalizaciju po sred taktilne staze za slepe ljude. Mada, imajući u vidu da to rade slepci, ni ne čudi što je tako.​

IMG_2097.jpeg
IMG_2095.jpeg
IMG_2093.jpeg
IMG_2092.jpeg
Zar ovo nisu skoro asfaltirali?
IMG_2098.jpeg

Vrh