Ovde bi legli novi ivičnajci, neko da mu javi?А, то што на десет метара ово стоји овако:
Pogledajte prilog 245560
је очигледан недостатак праве мотивације каубојначелника. Њега "ради" само кад по стоти пут раскопава само младе реконструкције.
Kum valja one masivne granitne, ne idu ti baš za parkove, nije Gangula baš takav pajser.Ovde bi legli novi ivičnajci, neko da mu javi?
Pa kad je nabio je KT na Trg Republike i na Trg Nikole Pašića...Kum valja one masivne granitne, ne idu ti baš za parkove, nije Gangula baš takav pajser.![]()
Pa na kome su to nivou? Ja ne vidim nista.....kakava je poruka?Ova fotka savršeno ilustruje na kojem mestu prioriteta su kultura i pešaci u gradu:
Pogledajte prilog 246106Pogledajte prilog 246107Pogledajte prilog 246108Pogledajte prilog 246109Pogledajte prilog 246110Pogledajte prilog 246111Pogledajte prilog 246112Pogledajte prilog 246113Pogledajte prilog 246114
Pa naravno da ne vidiš ništa, za tebe je i šira ulica, nauštrb trotoara, odlično mesto za pešake, čuj mene šatore Ćacija, ju Bože, mislio sam šatore putara.Pa na kome su to nivou? Ja ne vidim nista.....kakava je poruka?
Vidim samo da se radi.....
Важно је да си ти задовољан.Pa na kome su to nivou? Ja ne vidim nista.....kakava je poruka?
Vidim samo da se radi.....
Do 1. septembra za drumski saobraćaj. Trotoare će, veli, možda raditi malo duže.Kaže Šapić da će do 1.9. biti gotovo ovo gubljenje na Trgu.
Do 1. septembra za drumski saobraćaj. Trotoare će, veli, možda raditi malo duže.
I sat sa Temua stiže tek oko 15. septembra, kaže Šapke ali uverava da to neće remetiti saobraćaj.
Najavio je i da će zatvoriti terazije od 2. do 11. avgusta. Šta će tamo da radi, bog te pita