Šta je novo?

Реконструкција Трга Републике

20250717_184909.jpg

U fazi sam samo daj da završe već jednom.

Žali bože ulupanih para u ovaj trg, beskrajno raskopavanje i popravljanje, eksperimentalna rešenja, plivajuće kocke, dodaj traku oduzmi traku, kružni tok, i ostala majmunisanja SNS vlasti već toliko godina.

Samo da ostave ovaj trg više na miru.

A šta pa da radimo? Osim protesta, barikada i poziva na izbore, ne vidim šta se to očekuje od prosečnog čoveka koji je protiv SNSa.

Pritom ništa od ovoga danas se ne bi dešavalo da Srbija nije 12 godina bila puna svirača k... koji su glasanjem za SNS """kažnjavali žute""" i/ili sedeli kod kuće za sve izbore dok ovi na kraju nisu napravili Balkansku Severnu Koreju od Srbije i sad ne mogu ni klinom da se izbiju.

Toliko sam se s...nja i ludila nagledao i naživeo pod SNSom (a vala i pre) da mi je skandal i ludilo sa Trgom negde u tercijarnoj kategoriji po šoku i neverici. Ide jedno 100 drugih problema i strahova pa tek onda razmišljanje o Trgu i arčenju narodnih para. Mnogo me više zanima i brine hoću li sutra poginuti kad na mene ili nekog mog padne neka skulptura sa fadade ili se neka nadrogirana majmunčina zaleti kolima preko pešačkog.

Kad čovek živi u Afričkom getu i despotiji, arčenje para mu je manje važna briga. A Afriku su napravili svi ovi koje sam gore pomenuo, koji su dali moć SNSu, bilo aktivno bilo pasivno.

Poslednja izmena:
Иживљавање лепо напредује:
1753266917318.png

А, то што на десет метара ово стоји овако:
1753266957388.png

је очигледан недостатак праве мотивације каубојначелника. Њега "ради" само кад по стоти пут раскопава само младе реконструкције.

А, то што на десет метара ово стоји овако:
Pogledajte prilog 245560
је очигледан недостатак праве мотивације каубојначелника. Њега "ради" само кад по стоти пут раскопава само младе реконструкције.
Ovde bi legli novi ivičnajci, neko da mu javi?

Debili napravili nenormalne gužve ka i na Trgu, danas kolona bila sve do Moskve. I onda se posle pomerala po metar na 5 minuta. 31 izbacivao putnike prekoputa Albanije.

Za tačno pet godina opet zatvaranje i uklanjanje kruznog toka. Temu sat će verovatno biti doniran nekoj prigradskoj opštini, ako uopšte preživi pet godina na suncu, kiši, snegu..Usled idiotskog sužavanja trotoara u zoni stanice, opet će morati da proširuju i opet će morati da naruče nove kocke. Da ne pominjemo stubove kontaktne mreže za trole. To će opet zahtevati zatvaranje za saobraćaj na nekih par meseci.

Sve bi bilo razumljivo da su sada samo asfaltirali za par dana.

Kaže Šapić da će do 1.9. biti gotovo ovo gubljenje na Trgu.
Do 1. septembra za drumski saobraćaj. Trotoare će, veli, možda raditi malo duže.

I sat sa Temua stiže tek oko 15. septembra, kaže Šapke ali uverava da to neće remetiti saobraćaj.

Najavio je i da će zatvoriti terazije od 2. do 11. avgusta. Šta će tamo da radi, bog te pita :D

Inače zatvoriće potpuno i Terazije od 2. do 11. avgusta kobajagi zbog radova. Šapić je previše glup da sam kaže zašto, a novinari previše lenji da pitaju zašto.

Poslednja izmena:
Do 1. septembra za drumski saobraćaj. Trotoare će, veli, možda raditi malo duže.

I sat sa Temua stiže tek oko 15. septembra, kaže Šapke ali uverava da to neće remetiti saobraćaj.

Najavio je i da će zatvoriti terazije od 2. do 11. avgusta. Šta će tamo da radi, bog te pita :D
A onda nam preostaje da čekamo prvog kamikazu i prvog koji će da obori banderu sa satom.​

Vrh