Šta je novo?

Реконструкција Трга Републике

Rekoh ja. Trg Nikole Pašića najranije 2027.
Nek se vrati Privremena skupština naroda dostojnog Srbije, sve im je oprošteno.

1756479904206.png

Blokada puta isped Skupštine i uzurpacija Pionirskog parka je isto razlog za protest. Sam po sebi dovoljan. To su javni objekti, pripadaju svim građanima i niko ne može da ih uzurpira na ovaj način za ovo vreme.

Na primer ja, u nedelju, nemam pametnija posla. I hoću baš u taj park da sednem i da čačkam telefon ceo dan. Eto, recimo nemam pametnija posla, hoću tu zaludan da provedem ceo dan. Kao Beograđanin, Srbin i slobodan građanin, na to imam pravo. A ne mogu. Zašto ne mogu? Zato što ga je uzurpirao neko kome ne pripada ništa manje, ni više, nego meni, a u svrhu lične koristi i još što šta, što predstavlja kršenje zakona.

Мислим да је склоњен знак за обавезно скретање десно ка Теразијама, изгледа да без проблема се иде и ка македонској

Čekajući velikog kloka
IMG_2259.jpeg
IMG_2258.jpeg
IMG_2256.jpeg
IMG_2255.jpeg
IMG_2254.jpeg
IMG_2253.jpeg
IMG_2252.jpeg

Ne znam da li je zbog toga jer su prali ali kocka baš deluje klizavo...a da padaće i kiša nekad valjda...samo da ne okreću na 4. stranu
IMG_2251.jpeg
IMG_2250.jpeg
IMG_2249.jpeg
IMG_2248.jpeg
IMG_2248.jpeg

Umesto da smo ovde dobili pešačku zonu sa integrisanim tramvajskim saobraćajem...dobismo ovo...sloboda dizelu i bmb95ici

IMG_2247.jpeg
IMG_2246.jpeg

Prilozi

• IMG_2251.jpeg
    IMG_2251.jpeg
    310,5 KB · Pregleda: 32
  • IMG_2251.jpeg
    IMG_2251.jpeg
    310,5 KB · Pregleda: 32
Tu su ostrugali jedno 40-ak cm,nisam video nista neobicno. Strugali jos na par mesta duboko al ovde je bilo najdublje.

Ok, možda je neko već pitao, ali koja je razlika izmedju šapićevih i vesićevih kocki? Nekako mi je apsurdno da posle blamaže veka opet urade isto, mada, sa kime imamo posla, sve je moguće.
Da li je reč o drugačijoj podlozi, načinu postavljanja itd?

Od svega ti je to apsurdno?
Naravno da ne, nego je ovo jedan od primera gde nisu ni pokušavali da spinuju, jer je toliko jadno bilo da su i sami shvatili da bi više štete izazvali da su išta govorili. Za ostalo obično nađu izgovor da je neko drugi kriv.

Govorili - ne govorili , rezultat je isti. Odnosno efekat na samo građanstvo. Nikad više vernika, i nikad više ljudi koji se ne krste kada prođu pored svake crkve, nego svakog kružnog toka i razdelnih ostrva / razdelnih ivičnjaka.​

Vrh