Ово ми је баш генеричка, мителеуропска зградица.Дом штампе је никао на месту зграде Персиде Миленковић, погођене у немачком бомбардовању..
Pogledajte prilog 219925
Mislim da nema mnogo smisla sada sve farbati u crvenu boju.Закон акције и реакције. У суштини, сво то вандалисање јавног простора графитима је смешна штета спрам губитака живота у несрећи.
Mislim da nema mnogo smisla sada sve farbati u crvenu boju.
Crveno, plavo, belo onda može.Mislim da nema mnogo smisla sada sve farbati u crvenu boju.
Što se nesreće tiče, previše je strašno to šta se dogodilo.
Obučeš reflektujući prsluk, radničku odeću i HTZ opremu, i neće te dirati jer "ko zna za koju ekipu ovaj radi, neću da ja dobijem po ušima..."Meni je hit da možeš jos u ovom gradu pored kamera prolaznika policije jos uvjek da radiš šta hoces
Mislim da nema mnogo smisla sada sve farbati u crvenu boju.
Što se nesreće tiče, previše je strašno to šta se dogodilo.
Ukida se pešački kod Trga republike
„Ukinućemo veliki pešački prelaz kod Trga republike, jer 30 metara niže imate pešački kod Doma omladine i imate i sa druge strane. Taj pešački ukidamo i ono šrafirano što vam nije jasno šta je, gde ljudi parkiraju – tu će biti ostrvo. Jasno ćemo vratiti linije kretanja koje je neko bez razloga ukinuo. Kod Trga republike, kod narodnog pozorišta pravimo još jedno malo ostrvo da vam bude jasnije linije kretanja„, dodao je gradonačelnik.