Ево у пар ставки:
-јелка на погрешном месту, да смета у пролазу уместо да се истиче на широком тргу.
-рингишпил испред музеја ми је ок, исти могу да поставе и на Калемегдан, и на Цветни трг, Славију...
-кућице - нису лоше, али мислим да су могли мало да пораде на њиховој естетици, некако делују јефтино.Eво пример како то делује у братској Русији, да се не угледамо стално на швабе. Нисам нигде видео продавце јелки и украса, имамо неке штандове са француским сиром што ми је искрено безвезе. Свакако, највећа замерка код кућица јесте њихов распоред.
-клизалиште - аљкаво са оним видљивим инсталацијама, реално где год да поставе клизалиште биће пуно. Могли су испред платоа код скупштине града да поставе овако кружно клизалиште, а господа из градске управе да се паркирају у подземну гаражу, много лепше би изгледало, а и парк је ту са гомилом деце, кад падне снег још лепша слика. На тргу су требали класично, четвртасто клизалиште, и то на слободном простору где је сад она огромна шатра. Свакако, она шатра је скроз беспотребна и ружна, за њу нема оправдања.
-тои-тои ограде са рекламама - врхунац џиберлука и неукуса градских власти. Ево како то може лепше да се реши, опет пример из Москве.