Ne. Teško je izvodljivo u Beogradu i ne verujem da će uopšte biti uvedenJe li uopšte uveden dinamični red vožnje?![]()
Vala baš naprasno je nestao kao i toma monaТреба питати Гангулу мада он се у новој 2025. нешто сакрио у мишју рупу нема га да држи конференције за медије.
To nije zvanični sajt, oni se nešto igraju.Na busevima stoje neke tačkice i polasci u špicevima se često menjaju, uz natpis dinamički red vožnje. Koliko je to zvanično, ne znam, ali sam primetio neki dan kad sam proveravao neke polaske.
Ja ne vidim nikakvu razliku. Inače, sad bi mogli neki solaris na 75 od subote, mislim bio bi red posle 6 godina da neki solaris bude redovan na 75. Ostaće im 22 solarisa, moraju negde da ih rasporede.Novi red vožnje za liniju 95 od 18.02.
Više autobusa u jutarnjim satima (5 ujutru) od 18. februara. Razumem tvoje mišljenje da nema neke razlike, ali malo su korigovali.isti je kao stari. Sad bi mogli neki solaris na 75 od subote, mislim bio bi red posle 6 godina![]()
И на 27Е.Novi red vožnje za liniju 95 od 18.02.
Takođe novi red vožnje i za liniju 85 od 18. februara, uz male korekcije.
Moguće da će neki vozači sa 88 da pređu na 58 koju bi valjalo pojačati.Više autobusa u jutarnjim satima (5 ujutru) od 18. februara. Razumem tvoje mišljenje da nema neke razlike, ali malo su korigovali.
Možda 95 će biti samo NBG, ti razumeš da moraju nešto da rade vozači kad gube liniju 88 sa 22 zglobna autobusa.
Ako je potreban zglob na 75, može, ali se ja ne pitam.
Postoji mogućnost da će još neke linije imati novi red vožnje, a i promenu pogona.
Novi red voznje na 27e, pokusavam da vidim sta je novo...И на 27Е.
Само нигде конкретних аргумената. Како је брже преседање код Блока 21 (са прелском улице и/или проласком кроз подземни пролаз) или у Земуну? Како тачно дупло краћи интервал ако би траса била краћа свега километар? Колико то возила (јавног превоза?) пролази жутим тракама па је неопходно растеретити их? Можда их треба растеретити за аутомобиле?Ipak ništa od skraćivanja linija do Bloka 20
Секретаријат за јавни превоз | Суспендују се измене на мрежи линија градског превоза
Секретаријат за јавни превозwww.bgprevoz.rs
Po meni prilično oštro saopštenje Sekretarijata.