zekagradjevinar
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 01.06.2017.
- Pohvaljen
- 915
Vozim se 21A već duže vreme i nikada ne kreće na vreme koje je predviđeno. Da li je počeo dinamički red vožnje ili ga jednostavno ne poštuju.
Tako je. Ne može toliko da se ubrza zbog prosečno 5-10 minuta duže trase do Zelenog venca.Само нигде конкретних аргумената. Како је брже преседање код Блока 21 (са прелском улице и/или проласком кроз подземни пролаз) или у Земуну? Како тачно дупло краћи интервал ако би траса била краћа свега километар? Колико то возила (јавног превоза?) пролази жутим тракама па је неопходно растеретити их? Можда их треба растеретити за аутомобиле?
Ако већ спомињу анализе, нека их објаве.
Bilo nekad, ali sa uvođenjem besplatnog prevoza, obesmišljen je taj sistem, pa je Park & Ride ukinut.U Bloku 20 može i neki mini Park & Ride da se organizuje.
Vozio sam 21A, na Slaviji je 5 min a tamo 10, oni odmah okrenu da naprave 15. Ja sam vozio po redu vožnje iako su svi išli obrnutoVozim se 21A već duže vreme i nikada ne kreće na vreme koje je predviđeno. Da li je počeo dinamički red vožnje ili ga jednostavno ne poštuju.
Gde bre da ga slušam - samo čitamJel pričao i o trolama nešto?
Izjavio je da su zahtevi radnika GSPa politički i nisu vezani za njihova radna mesta/poslove i da nema uopšte osnova da se razmatraju.Jel pričao i o trolama nešto?
Gađaćemo i njega jajima onda kao onog u KraljevuIzjavio je da su zahtevi radnika GSPa politički i nisu vezani za njihova radna mesta/poslove i da nema uopšte osnova da se razmatraju.