Bas nam tu treba KT gde imamo 3 kraka, a ugao TB i Zorza Matea idealno mesto za KT i nece da ga naprave.Neko iz Zbora Fontana je pitao radnike i kažu da neće raditi dalje ka Fontani. Samo još kružni tok kod Antike i Šrafka (Studentska) i to je kraj.
Sve je moguce, ostaje nam da vidimo... Zavisi na koju nogu je ustao neki inzenjer u gradskoj vlasti..@zlatnidecko Malopre sam prosao tuda, skinuli su semafore skroz, znaci rade KT
Možda buže ona ostrva kao na raskrsnici sa TB pa su zato uklonili semafore?![]()
Вероватно проширују последњих 100 метара Студентске улице да би се ивичне линије уклапале у будући кружни ток.Siri se i ovaj deo ulice. Hm kruzni tok ili ne…?
Fascinantno je da nigde ne postoje planovi da se vidi sta se radi (ili ja bar ne znam za njih).
Nije ovo zidanje rostilja iza kuce, vec se menja konfiguracija saobracajnice i to sustinski. Divlji zapad je za nas uredjeno drustvo.
Режим саобраћаја | Радови под саобраћајем |
Наслов | Заузеће колвоза |
Улица | Париске комуне, Народних хероја |
Од кућног броја | |
До кућног броја | |
Почетак радова | 26/8/2025 |
Завршетак радова | 8/9/2025 |
Извођач | ЈКП „Београд пут“, из Београда, ул. Драгослава Срејовића бр. 8а |
Опис | Због радова на редовном одржавању улица и општинских путева на територији града Београда, биће измењен режим саобраћаја, заузети делови коловоза, зелене површине (у регулацији улице) и тротоари у делу раскрснице улица Париске комуне - Студентска, на територији општине Нови Београд, у Београду |
Линк | |
Документ | 344.18 - 893/2025 |